Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΞΑΝΘΗΣ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ (8-10-2012)..!

Ερώτηση για το αδιέξοδο που έχει προκύψει με τη μεταφορά των μαθητών στην Ξάνθη, κατέθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αλέξανδρος Κοντός.





Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2012


ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Τoν Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη

ΘΕΜΑ: «Μεταφορά μαθητών του Νομού Ξάνθης»

Σε αδιέξοδο έχει οδηγηθεί η σχετική κατάσταση της μετακίνησης των μαθητών στο Νομό Ξάνθης από τα ΚΤΕΛ και ΤΑΧΙ, δεδομένου ότι υπήρξαν σχετικές διαβεβαιώσεις και δεσμεύσεις από πλευράς του αρμόδιου Υπουργού εν τούτοις αυτές δεν πραγματοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με διακοπή η μεταφορά των μαθητών.

Χαρακτηριστικά, στη σχετική ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής:

«Την 1 Οκτωβρίου 2012 ξεκινήσαμε την μεταφορά των μαθητών μετά από τις διαβεβαιώσεις του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείο Εσωτερικών κ. Ανδρεάδη ότι θα μας καταβληθούν μέρος από τα οφειλόμενα χρήματα για την σχολική περίοδο 2011-2012 με πρώτη κατανομή χρημάτων στις 2-10-2012. Δυστυχώς από την πλευρά μας ξεκινήσαμε την δρομολόγηση μαθητών όλη αυτή την εβδομάδα (1-10-2012 έως 5-10-2012) και μεταφέραμε τους μαθητές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και δίχως να έχει υπογραφεί κάποια σύμβαση, υπόσχεση που πήραμε από το Υπουργείο Εσωτερικών δεν τηρήθηκε με συνέπεια από την Δευτέρα 8-10-2012 δεν θα πραγματοποιήσουμε μαθητικά δρομολόγια».

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Πότε θα γίνει η κατανομή και πληρωμή των δεδουλευμένων της Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης Α.Ε και του Συνεταιρισμού ΤΑΧΙ «EUROTAXI» Ξάνθης;

2. Πότε θα εκδοθούν οι σχετικές εγκύκλιοι για την παράταση των συμβάσεων των μαθητικών δρομολογίων από τις Περιφέρειες;

3.Πότε θα εκδοθεί η σχετική διευκρινιστική εγκύκλιος για τον συμψηφισμό της μείωσης της δαπάνης με τις μειώσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί την τελευταία περίοδο κατά 17%; 


Ο Ερωτών Βουλευτής 

Αλέξανδρος Κοντός

Βουλευτής Ν. Ξάνθης



Για να αποθηκεύσετε το έγγραφο στο pc σας πατήστε στο "Download" που βρίσκεται στο κάτω μέρος του εγγράφου...

http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...