Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Δυναμικό παρόν των ταξί Λακωνίας στην απεργία της 18/10 “ Συνέντευξη του προέδρου Αυτοκινητιστών Ταξί Λακωνίας Σωτήρη Ροϊνού στο Notos Radio 94.9 ”..!

Η κρίση, η στασιμότητα, η ανέχεια έχει επηρεάσει κλάδους όπως οι συγκοινωνίες. με τουςι επαγγελματίες ταξί να αντιμετωπίζουν, πλέον, προβλήματα επιβίωσης. Για τις δυσκολίες που
αντιμετωπίζει ο κλάδος μίλησε στο Notos Radio 94.9, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοκινητιστών Λακωνίας και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί κ. Σωτήρης Ροϊνός.

Μιλώντας στον Ηλία Μπόνο, ο κ. Ροϊνός προανήγγειλε δυναμικό παρόν των αυτοκινητιστών της Λακωνίας στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 18/10 που θα λάβουν χώρα στη Σπάρτη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοκινητιστών κάλεσε τους συνάδελφούς τους ιδιοκτήτες ταξί να μετέχουν ενεργά στην πανελλαδική απεργία, καθώς όπως είπε, τα αιτήματά τους είναι κοινά.

Στη συνέχεια, ο κ. Ροϊνός αναφέρθηκε στο ιδιότυπο καθεστώς που επικρατεί στο σταθμό ταξί του Νοσοκομείου Σπάρτης. Όπως εξήγησε, η καθυστέρηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να επανακαθορίσει, με απόφαση του Περιφερειάρχη Π. Τατούλη, τις έδρες των ταξί έχει σαν αποτέλεσμα την προβληματική λειτουργία του σταθμού και την μή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ροϊνού στο Notos Radio 94.9 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...