Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Προβληματισμός επικρατεί στον κλάδο των οδηγών αστικών ταξί Πάφου..!

Στο επίκεντρο νέας συνάντησης που θα καθοριστεί προσεχώς μεταξύ του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων Ευθύμιου Φλουρέντζου και αντιπροσωπείας οδηγών
αστικών ταξί Πάφου, θα τεθούν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου αστικών ταξί Πάφου Γεώργιος Κόκκινος δήλωσε πως στις τάξεις των οδηγών αστικών ταξί επικρατεί έντονος προβληματισμός, καθώς θεωρούν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν οδηγούνται σε λύσεις.

Ο κ. Κόκκινος προειδοποίησε ότι οι οδηγοί αστικών ταξί είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις προκειμένου να αποτραπεί -όπως είπε- ο αφανισμός του κλάδου τους και να διασφαλιστεί η οικονομική επιβίωση των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με τον κ. Κόκκινο, βασικό αίτημα των επαγγελματιών του κλάδου είναι η αύξηση του κομίστρου των λεωφορείων από ένα σε δύο ευρώ ανά διαδρομή.

Ζητούν, επίσης, όπως ληφθούν μέτρα από πλευράς αρμοδίων για πάταξη της πειρατείας, που γίνεται σε βάρος τους τόσο με τα μικρά τουριστικά λεωφορεία Mini Bus όσο και από διάφορα παράνομα ή μη δικαιούχα οχήματα, τα οποία, όπως υποστηρίζουν, τους υποκλέπτουν πελάτες.

Συνάντηση, όπως είπε ο κ. Κόκκινος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και με το δήμαρχο της Πάφου Σάββα Βέργα για εξέταση του θέματος τόσο της δημιουργίας και λειτουργίας πιάτσας ταξί και σε άλλα σημεία, καθώς και της στέγασης των οδηγών αστικών ταξί στα πρότυπα του σταθμού μετεπιβίβασης που έχει δημιουργηθεί για τα λεωφορεία.

http://www.ikypros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...