Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΤΡΑ:ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ (Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012)

Έχει απασχολήσει και πάλι τις Αρχές – Έχει ασχοληθεί μαζί του και η Α. Νικολούλη.Ένα πολύ περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής εξακολουθούν να ερευνούν
οι αστυνομικές Αρχές της Πάτρας. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ένας άνδρας, που όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια είχε παλαιότερα σχέση με την γυναίκα, την άρπαξε και την επιβίβασε με τη βία σε ταξί, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια καλούσε σε βοήθεια. Η γυναίκα μεταφέρθηκε από τον άνδρα στο Αγρίνιο, πιθανόν με άλλο μεταφορικό μέσο, όπου και εντοπίστηκε. Από την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας όπως προέκυψε η γυναίκα κατάγεται, ενώ διαμένει μόνιμα ο άνδρας. Χθες το θύμα μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Πατρών όπου έδωσε κατάθεση για το περιστατικό, ενώ εξετάζεται με λεπτομέρεια το ζήτημα.
Τελευταία ενημέρωση 30/1/2012
Στον Ανακριτή έχουν μεταφερθεί μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν μετά την απόδοση κατηγοριών από τον αρμόδιο Εισαγγελέα τόσο ο δράστης της απαγωγής όσο και ο οδηγός ταξί ο οποίος φέρεται να έκανε την μεταφορά από την Πάτρα που ήταν η κοπέλα στο Αγρίνιο. Να σημειωθεί πως αναζητείται ένας ακόμη άνδρας που ήταν μαζί στο συμβάν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrasTimes ο άνδρας φέρεται να εμπλέκεται και σε υπόθεση που παλαιότερα έχει απασχολήσει τις Αρχές, ενώ με τον ίδιο φαίνεται πως έχει ασχοληθεί και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή της. Από την πλευρά του ο οδηγός του ταξί, που έχει συλληφθεί και αυτός, υποστηρίζει πως όταν του μίσθωσαν το ταξί από την περιοχή του Ρίου ήταν μαζί και τα τρία άτομα και πως δεν αντελήφθη πως επρόκειτο για απαγωγή.

 ΠΗΓΗ:http://patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...