Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΡΙΔΗΣ: ΔΕ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ (Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012)

"Δεν συζητήσαμε καθόλου για τα ταξί. Θα περιμένουμε τις παρατηρήσεις τους και θα υπάρξει ένας δεύτερος
γύρος διαλόγου", δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών Μ. Βορίδης αμέσως μετά την συνάντηση με την τρόικα.

Αναλυτικά ο Μ. Βορίδης δήλωσε:

«Ήταν μια συζήτηση για τα θέματα του Υπουργείου. Η αλήθεια είναι ότι από την πλευρά των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας το υπουργείο έχει εν πολλοίς ανταποκριθεί, επομένως δεν έχουμε πια σημαντικές και ουσιαστικές εκκρεμότητες. Συζητήσαμε για το πώς σκεφτόμαστε από εδώ και πέρα την δράση του υπουργείου.
Ήταν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.


Συζητήσαμε για τους αυτοκινητόδρομους. Τους έγινε μια περιγραφή για το πού βρισκόμαστε και για την ανάγκη να καλυφθούν ορισμένα χρηματοδοτικά κενά και νομίζω ότι εκεί υπάρχει ένας σημαντικός ρόλος που θα μπορούσε να παίξει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.


Έγινε μια συζήτηση για τα ζητήματα των επικοινωνιών και για το πώς προχωράνε τα θέματα του φάσματος. Εκεί πράγματι πρέπει να υπάρξουν βήματα στα οποία είμαστε σύμφωνοι. Είναι πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν και το υπουργείο ούτως ή άλλως πρέπει να προωθήσει.


Δεν συζητήσαμε καθόλου για τα ταξί. Θα περιμένουμε τις παρατηρήσεις τους και θα υπάρξει ένας δεύτερος γύρος διαλόγου. Το ότι δεν ετέθη στην σημερινή συζήτηση με τους εκπροσώπους της τρόικας δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουν παρατηρήσεις.

ΠΗΓΗ:http://www.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...