Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΑΧΙ ΣΤΗΝ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ - ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ) (Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012) )

Σε οδό διαπληκτισμού έχει μετατραπεί η Αθανασίου Διάκου λόγω των καθημερινών εντάσεων μεταξύ Ταξιτζήδων και άλλων οδηγών οχημάτων!

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι διαπληκτισμοί των οδηγών ταξί με
τους οδηγούς άλλων οχημάτων οι οποίοι...σταθμεύουν τα οχήματα τους στις δυο πιάτσες των ταξί επί της οδού Αθανασίου Διάκου.

Ιδιοκτήτες IX αυτοκίνητων οι οποίοι δεν βρίσκουν χώρο στάθμευσης και σταθμεύουν τα οχήματα τους στα σημεία που έχουν οριστεί για τα ταξί. Οι οδηγοί ταξί δεν βρίσκουν χώρο να σταθμεύσουν τα δικά τους οχήματα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις κυρίως με κάποιους ιδιοκτήτες IX, που δεν απομακρύνουν τα αυτοκίνητα τους από την πιάτσα.

«Θα πρέπει οι πολίτες της Καστοριάς να καταλάβουν ότι όπως έχουν τις πυλωτές στα σπίτια τους και δεν πρέπει να κλείνουν την είσοδο για τους υπόλοιπους, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την πιάτσα των ταξί. Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση άλλων οχημάτων πλην των ταξί, με έδρα την Καστοριά», δηλώνει ο πρόεδρος του Σωματείου Ραδιοταξί Καστοριάς, Νίκος Τοτονίδης. « Δείχνουμε ανοχή σ' αυτούς που σταματούν για λίγα λεπτά προκειμένου να τελειώσουν τις δουλειές τους. Δεν θέλουμε να ερχόμαστε σε σύγκρουση με τους πολίτες. Το θέμα είναι ότι θα συνεχίσει να υφίσταται αυτό το πρόβλημα και αν δεν βρεθεί λύση θα συνεχίσει να διαιωνίζεται συνεχώς», συνεχίζει ο κ. Τοτονίδης και προσθέτει ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα, έχουν ενημερωθεί η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία Καστοριάς.

Το Σωματείο Ραδιοταξί επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερη πρόταση του για τη μετακίνηση των ταξί μπροστά από το κτίριο της Αντιδημαρχείας Πολιτισμού, προκειμένου να ελευθερωθεί ο χώρος που καταλαμβάνουν οι δυο πιάτσες και να μπορούν να σταθμεύουν εκεί, IX αυτοκίνητα.
Τη συγκεκριμένη πρόταση είχαν φέρει και στο Δήμο πριν από μερικούς μήνες. Ωστόσο απορρίφθηκε τόσο από την επιτροπή ποιότητας ζωής όσο και από το Τοπικό Συμβούλιο Καστοριάς. Ο πρόεδρος του Σωματείου υποστηρίζει ότι αυτή είναι η κατάλληλη λύση και σκοπεύει να ξανασυζητήσει το θέμα με το Δήμο Καστοριάς.

ΠΗΓΗ:http://www.mpetskas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...