Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Eυρωπαϊκό πρόγραμμα εκπαίδευσης για οδηγούς ταξί..!

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες για εκπαίδευση, αλλά και τα ειδικά χαρακτηριστικά του επαγγέλματο
ς των οδηγών ταξί, το συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έργο «Taxistars» σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό για τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί το οποίο βασίζεται κυρίως στις δυνατότητες που προσφέρουν οι Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ).

Ο ρόλος του επαγγελματικού ταξί στο ευρωπαϊκό αστικό και ημιαστικό περιβάλλον είναι κεντρικής σημασίας, καθώς το ταξί αποτελεί ένα γρήγορο και ευέλικτο μεταφορικό μέσο που διευκολύνει εκατομμύρια πολίτες στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Ο κλάδος χαρακτηρίζεται από έντονη πολυμορφία, ενώ ο οδηγός ταξί είναι ένας επαγγελματίας ο οποίος εργάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες και με ιδιαίτερα απαιτητικό ωράριο. Στις καθημερινές τους βάρδιες, οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί έρχονται αντιμέτωποι με ιδιόμορφες καταστάσεις που σχετίζονται με θέματα όπως αυτά της ατομικής, επαγγελματικής και οδικής ασφάλειας, αλλά και επείγοντα περιστατικά και θέματα εγκληματικότητας, ενώ οι ίδιοι καλούνται να ανταποκριθούν ως οδηγοί οχημάτων δημόσιας χρήσης σε θέματα όπως αυτά της σωστής συμπεριφοράς στα οδικά δίκτυα των πόλεων, αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο βασικός σκοπός του έργου είναι να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εκπαιδευτικές ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών ταξί, ώστε να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καθιστώντας την ίδια στιγμή τον κλάδο περισσότερο ασφαλή, αποτελεσματικό και ανταγωνιστικό.

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα αυτό εδώ.


ΠΗΓΗ: https://pro.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...