Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Πιάτσες ζητούν οι οδηγοί ταξί Λεμεσού..!

Στα όρια της απελπισίας βρίσκονται οι οδηγοί αστικών ταξί  Λεμεσού από τη μη επίλυση των σοβαρών προβλημάτ
ων που αντιμετωπίζουν στα πλαίσια άσκησης του επαγγέλματός τους. Εδικότερα, από την έλλειψη χώρων στάθμευσης των αστικών ταξί. Ζητούν από τους αρμοδίους όπως αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Tα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους αφορούν κυρίως στην έλλειψη χώρων στάθμευσης, πιάτσες ταξί στην ευρύτερη περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου, του παλιού λιμανιού και της Μαρίνας. Πιστεύουν ότι η δημιουργία τους θα συμβάλει καθοριστικά στη σωστή λειτουργία των ταξί. Είχαν επανειλημμένα τεθεί στον δήμο της πόλης και τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. 

Σε όλες τις περιπτώσεις δόθηκαν υποσχέσεις, επιδείχθηκε κατανόηση, αλλά τελικά τα προβλήματα παραμένουν, παρά τις συνεχείς παραστάσεις που έγιναν από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λεμεσού.

«Καταντήσαμε να μας στέλνει ο ένας στον άλλο χωρίς κανένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του», ανέφερε στον «Φ» ο πρόεδρος του Συνδέσμου οδηγών ταξί Λεμεσού Ντίνος Κωνσταντίνου, ο οποίος καταγγέλλει τους αρμοδίους για έλλειψη ενδιαφέροντος.
«Φτάνει πια η αδιαφορία και η άνευ προηγουμένου κοροϊδία που αντιμετωπίζουμε εκ μέρους των αρμοδίων», ανέφερε ο πρόεδρος των οδηγών ταξί Λεμεσού, αφού, όπως τόνισε, ο μη επαρκής αριθμός χώρων στάθμευσης για ταξί  στη συγκεκριμένη περιοχή της πόλης, έχει ως αποτέλεσμα την καθημερινή αντιμετώπιση δυσκολιών εκ μέρους των οδηγών ταξί στη διεκπεραίωση της εργασίας τους. 

Όπως ανέφερε κατηγορηματικά ο κ. Κωνσταντίνου, αν δεν υπάρξει η απαιτούμενη ευαισθητοποίηση εκ μέρους των αρμοδίων για διευθέτηση του αιτήματός τους, οι οδηγοί ταξί μη έχοντας άλλη επιλογή θα αντιδράσουν με δυναμικές κινητοποιήσεις.   

Να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος Οδηγών Αστικών Ταξί πέραν από τους υφισταμένους πέντε χώρους στάθμευσης ζητά να δημιουργηθούν άμεσα άλλοι δέκα συνολικά χώροι σε διάφορα σημεία στην περιοχή της μαρίνας του παλιού λιμανιού και του Κάστρου έτσι που να παρέχεται καλύτερη εξυπηρέτηση στο κοινό, ντόπιους και ξένους επισκέπτες από τα ταξί. 

ΠΗΓΗ: http://www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...