Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Διαμαρτυρία για τη συνέχιση λειτουργίας της Uber στην πόλη παρά την ανάκληση της αδείας της..!

Το αδιαχώρητο στην γέφυρα του Λονδίνου, έπειτα από διαμαρτυρία των ταξί που κατέκλυσαν το σημείο διαμαρτυρόμενο
ι για την συνέχιση της λειτουργίας των UBER. Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς διαμαρτυριών, κατά τις οποίες τα οχήματα προκαλούν μποτιλιάρισμα στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, σε αντίδραση στις αποφάσεις του φορέας μετακινήσεων της πόλης TfL, που αν και ανακάλεσε την άδεια της Uber, τα οχήματά της εξακολουθούν να κινούνται στους δρόμους της πόλης.

Παρόμοια κινητοποίηση έλαβε χώρα και στην Πάρλιαμεντ Σκουέρ, την Τετάρτη, όπου επίσης τα οχήματα παρεμπόδισαν την κυκλοφορία για κάμποσες ώρες. Εκπρόσωπος της TfL ανέφερε πως εταιρίες όπως η UBER μπορούν εξακολουθούν τη λειτουργία τους, ώσπου να εξαντληθούν οι προσφυγές στη δικαιοσύνη για το θέμα.
"Ζητάμε από την TfL να σταματήσει να παρέχει 'στέγη' σε έναν διαχειριστή που δεν διαθέτει άδεια. Σκοπεύουμε να κάνουμε το TfL να πληρώσει" αναφέρουν εκπρόσωποι των μαύρων ταξί.  Από τον περασμένο Σεπτέμβρη, η ρυθμιστική αρχή μεταφορών του Λονδίνου πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει την άδεια λειτουργίας της. Σύμφωνα με αυτή, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η UBER δείχνει έλλειψη εταιρικής ευθύνης σε ορισμένα θέματα που έχουν πιθανές συνέπειες στην δημόσια ασφάλεια και σε άλλες περιπτώσεις ασφάλειας.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...