Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΥΡΣΑ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣ ΓΙΑ 66ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ Οδηγός ταξί δέχθηκε ομαδική επίθεση στη Ν. Σμύρνη...!

Δεκάδες νεαροί Ρομά «πετάχτηκαν» στον δρόμο, «περικύκλωσαν» το ταξί, έβγαλαν έξω με τη βία τον οδηγό και τον χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι.


Πρωτοφανή επίθεση από δεκάδες νεαρούς, δέχθηκε προχθές ένας 66χρονος Λαρισαίος οδηγός ταξί. Ο 66χρονος είχε αποβιβάσει πελάτη του στη συνοικία της Νέας Σμύρνης όταν, φθάνοντας στο ύψος του 11ου Δημοτικού Σχολείου, μεγάλος αριθμός Ρομά νεαρής ηλικίας -30 με 40 όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία- αφού ακινητοποίησαν το ταξί, τον χτύπησαν με γροθιές και του αφαίρεσαν την κερματοθήκη που περιείχε, περίπου 50 ευρώ.
Ήταν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, χθες, όταν ο 66χρονος έφευγε από τη συνοικία της Νέας Σμύρνης μετά από «κούρσα». Στον οδό Πλάτωνος, στο ύψος του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., 30 με 40 άγνωστοι Ρομά, αρκετοί εκ των οποίων ήταν ηλικίας 15 έως 18 ετών, «πετάχτηκαν» στον δρόμο και ακινητοποίησαν το ταξί.
Σύμφωνα με την καταγγελία οι νεαροί Ρομά «περικύκλωσαν» το ταξί, αιφνιδιάζοντας έτσι τον οδηγό που κινούνταν με μικρή σχετικά ταχύτητα και, με χέρια και με πόδια προκάλεσαν φθορές στο επαγγελματικό αυτοκίνητο. Κάποιος από τους δράστες άνοιξε την πόρτα και έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο τον 66χρονο με τους νεαρούς να τον χτυπούν με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.
Άλλοι προσπάθησαν να αποξηλώσουν τον ασύρματο και την ταμειακή μηχανή, προκαλώντας δηλαδή φθορές και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου για να κλέψουν τελικά την κερματοθήκη, η οποία περιείχε περίπου 50 ευρώ σε κέρματα.
Ο 66χρονος ευτυχώς δεν χρειάσθηκε τελικά να νοσηλευθεί λόγω των χτυπημάτων που δέχθηκε ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 8 προσαγωγές νεαρών Ρομά οι οποίοι αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι καθώς δεν αναγνωρίσθηκαν ως δράστες της επίθεσης σε βάρος του οδηγού ταξί.
Να σημειωθεί πως πρόκειται για το δεύτερο επεισόδιο ομαδικής επίθεσης από νεαρούς Ρομά που καταγράφεται στην ίδια συνοικία. Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι, αστυνομικοί - πλήρωμα περιπολικού δέχθηκαν ομαδική επίθεση όταν μετέβησαν στη συνοικία, προκειμένου να παρατήρησαν κατοίκους για ηχορύπανση.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...