Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Έντονη αντίδραση και από τους οδηγούς ταξί..!

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο με φόντο τη μετακίνηση της πιάτσας των ταξί από την πλατε
ία Κορνάρου στην οδό Μαυρολένης που δίιχάζουν  τους οδηγούς ταξί με αποτέλεσμα λόγω της έντασης που προκλήθηκε να διακοπεί η συνεδριαση του Σώματος.
Ειδικότερα στην εισήγηση του Δημοτικού Συμβουλίου προτεινόταν η μετακίνηση της πιάτσας των ταξί από την πλατεία Κορνάρου στη Μαυρολένης. Έτσι την ίδια ώρα που  ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί νομού  Ηρακλείου Σ. Σμυρνιωτάκης υπερθεμάτιζε στην  προσωρινή παραμονή των ταξί στην οδό Μαυρολένης άλλοι οδηγοί ταξί ξεσπούσαν σε σφοδρές αντιδράσεις τονίζοντας ότι η επιλογή αυτή θα είναι καταστροφική και για τον κλάδο και για τους πολίτες.
Χάρτης από ψηλά - πλατεία Κορνάρου
H πιάτσα των ταξί στην πλατεία Κορνάρου
Οι οδηγοί εγκαλούσαν τον πρόεδρο χωρίς να έχει ενημερώσει ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο ούτε τη συνέλευση που ασφαλώς έχει άλλη άποψη. Οι οδηγοί ταξί ζήτησαν να μην μετακινηθεί η πιάτσα από την Κορνάρου, και παραλληλα να λειτουργήσει και μια δεύτερη στην οδό Μαυρολένης, καθώς με τον τρόπο αυτό και ο κόσμος θα εξυπηρετείται καλύτερα και ο κλάδος θα λειτουργεί πιο σωστά.
Η ένταση κλιμακώθηκε  με τις δύο πλευρές να οδηγούνται  σε σφοδρή αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Σώματος Γ. Πασπάτης να ζητήσει την ολογόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης όπως και έγινε.
Το Σώμα τελικά με  εισήγηση του αντιδημάρχου Γ. Αναστασάκη συμφώνησε να διατηρηθούν δύο  πιάτσες ταξί.
Η μια θα οριοθετηθεί στη Μαυρολένης και η άλλη στην Κορνάρου με την προυπόθεση όμως ότι στη δεύτερη πιάτσα θα πρέπει να διατηρηθεί μόνο  μία γραμμή και όχι δύο που υπάρχουν σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...