Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Σύντομα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ταξί -Τι θα περιλαμβάνει..!

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, κατηγορώντας τη για σ
υνεχή διαστρέβλωση της πραγματικότητας και της αλήθειας ενώ έκανε λόγο για «παλαιοκομματικές και νεοφιλελεύθερες δυνάμεις που δεν θα έχουν άλλοθι και θα βρεθούν στη δυστυχία μετά τη λήξη των μνημονίων.

«Εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από την περιπέτεια στην οποία την βάλατε, και εσείς θα χάσετε το άλλοθι του μνημονίου που είχατε για να περνάτε ότι πιο αντικοινωνικό και πιο σκληρό, σε συνεννόηση με τους δανειστές, για να εφαρμόσετε τις δικές σας πολιτικές», υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της 3ης Αξιολόγησης. Και πρόσθεσε:

«Εμείς κύριοι της ΝΔ και σκληρή διαπραγμάτευση κάνουμε και διαπραγματευόμαστε τη κάθε λέξη με τους δανειστές για αυτό και παίρνει ανάσα η ελληνική κοινωνία». Ο κ. Σπίρτζης προανήγγειλε ακόμα ότι σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις μεταφορές, «αυτή τη στιγμή» είπε, «βρίσκεται στο γενικό λογιστήριο του κράτους», ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι με τις πολιτικές που εφάρμοσε «διέλυσε και αποδόμησε παράνομα το επάγγελμα του αυτοκινητιστή».

«Ο πρόεδρος σας έκανε κόμμα Uber -taxibeat», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ κατέληξε λέγοντας: «Εμείς δεν διπλώνουμε το χάρτη της χώρας για να βρούμε κοινά σημεία μεταξύ Κρήτης και Μακεδονίας. Εμείς ανοίγουμε το χάρτη της χώρας και ολοκληρώνουμε το έργο μας, που εσείς δεν θέλετε, τον τερματισμό των μνημονίων και την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία, μαζί με την οικοδόμηση του κράτους δικαίου και της ανάπτυξης».

ΠΗΓΗ: http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...