Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Αναμένεται η προκήρυξη του διαγωνισμού για τα ηλεκτρονικά / αναλογικά διόδια..!

Σήμερα αναμένεται να δημοσιευτεί ο διαγωνισμός για τα ηλεκτρονικά αναλογικά διόδια, προσφέροντας τη δυνατό
τητα πληρωμής με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.
Επί του παρόντος, κάθε αυτοκινητόδρομος διαθέτει τη δική του εμπορική και εκπτωτική πολιτική, αλλά το υπουργείο Μεταφορών επιθυμεί να εγκαθιδρύσει τα ηλεκτρονικά / αναλογικά διόδια, σε πρώτη φάση στην Εγνατία Οδό.
Συγκοινωνιολόγοι επισημαίνουν ότι τα ηλεκτρονικά διόδια δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές, σε επίπεδο κομίστρου, με τα σημερινά, εάν κάποιος χρησιμοποιήσει το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου (θα ωφεληθούν, κυρίως, αυτοί που διεξάγουν τοπικές μετακινήσεις), ενώ για την πληρωμή με κάρτα σημειώνουν ότι η ανωτέρω πρόβλεψη δεν υπήρχε στις αρχικές συμβάσεις παραχώρησης των οδικών αξόνων.
«Να σας πω επίσης, επειδή το ’17 δεν έχει τελειώσει, έχουμε λίγες μέρες ακόμη, ότι την Τετάρτη, βγαίνει στον αέρα ο διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό αναλογικό σύστημα διοδίων, που αφορά όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας και είναι μια από τις δεσμεύσεις τις δικές μας.
Είναι η δέσμευσή μας προς τον ελληνικό λαό, ότι για να ολοκληρωθούν για μας οι αυτοκινητόδρομοι, σημαίνει, ότι έχουμε ένα δίκαιο και σύγχρονο σύστημα διοδίων για αυτό και θα κάνουμε αυτό το διαγωνισμό.
Προβλέπεται η ολοκλήρωσή του στο τέλος του ’18 με αρχές του ’19 και η πλήρης λειτουργία του», ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, στην τελετή παράδοσης του μεσαίου τμήματος του Ε65.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...