Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Μάλαγα: Βανδαλισμοί σε βάρος οχημάτων της Cabify από οδηγούς ταξί..!

Δεκαπέντε οχήματα της πλατφόρμας ανεξάρτητων ταξί Cabify υπέστησαν ζημιές από εξαγριωμένους οδηγούς ταξί της
Μάλαγας, την περασμένη Δευτέρα.Οι οδηγοί ταξί ξεκίνησαν την ίδια μέρα απεργία διαρκείας που συνεχίζεται έως σήμερα. 

Τα νέα δεδομένα που εισάγουν οι ανεξάρτητες πλατφόρμες παροχής υπηρεσιών και ο ανταγωνισμός που εισάγουν λόγω του χαμηλού κόστους, συναντούν σε πολλά μέρη αντιδράσεις από την πλευρά των θιγόμενων εργασιακών κλάδων. 

Σύμφωνα με το σημερινό φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας El Publico, η Cabify έχει καταθέσει στα χέρια των τοπικών, αλλά και εθνικών αρχών τα στοιχεία για τις ζημιές  που υπέστησαν οχήματα του στόλου της στην πόλη της Ανδαλουσίας, αλλά και ταξί που ήλθαν από άλλες πόλεις για κάλυψη της αυξημένης ζήτησης ενόψει των εορτασμών του Δεκαπενταύγουστου και της απεργίας των αυτοκινητιστών ταξί της πόλης.

Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, οι βανδαλισμοί αυτοκινήτων κατά την «μη νόμιμη απεργιακή κινητοποίηση» των ταξιτζήδων, σημειώθηκαν από «μειοψηφία οδηγών ταξί, που σχετίζονται και με άλλες βιαιοπραγίες σε διάφορες άλλες περιπτώσεις».

Κατά την Cabify, η μετακίνηση οχημάτων από άλλες πόλεις για να ενισχυθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες στη διάρκεια μεγάλων γεγονότων και εκδηλώσεων όπως η Feria της Μάλαγας «είναι εντελώς νόμιμη και η συχνότητά της έχει συμφωνηθεί και επικυρωθεί κι από τον κανονισμό λειτουργίας των ταξί του υπουργείου Υποδομών».

Περίπου 400 οχήματα ταξί, όχι μόνον επαγγελματιών αυτοκινητιστών από τη Μάλαγα, αλλά και από τη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη, τη Βαλένσια, τη Γρανάδα και την Κόρδοβα, «πλημμύρισαν» τη Μάλαγα την περασμένη Δευτέρα, πραγματοποιώντας μία πορεία από το αεροδρόμιο της ανδαλουσιανής πόλης έως το κέντρο της πόλης, στα πλαίσια της απεργίας διαρκείας που προκηρύχθηκε από την Κυριακή.

ΠΗΓΗ: http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...