Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Λήστευε οδηγούς Ταξί στην Χαλκίδα, συνελήφθη στην Αρτάκη..!

Συνελήφθη 34χρονος στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, για ληστεία και απόπειρα ληστείας, σε βάρος οδηγών Ταξί
.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών,
του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, ένας 34χρονος κατηγορούμενος για
διάπραξη ληστείας και απόπειρας ληστείας, σε βάρος δύο οδηγών Ταξί.

Ειδικότερα, αρχικά βραδινές ώρες της Τετάρτης 16 Αυγούστου, σε περιοχή της Χαλκίδας, ο δράστης, μεταφερόμενος ως επιβάτης από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), απείλησε με μαχαίρι τον ημεδαπό οδηγό του οχήματος και κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ.

Επιπλέον, χθες Κυριακή 20 Αυγούστου τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, ομοίως μεταφερόμενος ως επιβάτης από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), απείλησε με μαχαίρι τον οδηγό του οχήματος, πλην όμως ο οδηγός αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Μετά από ενδελεχή διερεύνηση των ανωτέρω περιπτώσεων και κατάλληλη
αξιοποίηση στοιχείων, ο δράστης εντοπίστηκε, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο από την κατοχή του.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...