Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Και στις Βρυξέλλες έντονες διαμαρτυρίες "παραδοσιακών" ταξί κατά του Uber..!

Η απόφαση της βελγικής κυβέρνησης να συμπεριλάβει το σύστημα Uber, στο νέο νομοθετικό πλαίσιο για τη λειτουργία των ταξί στη χώρα, εξόργισε τους εγχώριους
επαγγελματίες, όπως μετέδωσε το euronews.
Για το λόγο αυτό, σχεδόν 700 οδηγοί ταξί βγήκαν στους δρόμους των Βρυξελλών, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εναντίον αυτού του σχεδίου, που για πρώτη φορά περιλαμβάνει τις επίμαχες υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών, σε πολύ χαμηλή τιμή.
«Είναι ταφόπλακα για τη δουλειά των νόμιμων ταξί που πληρώνουν φόρους. Οι άλλοι έχουν έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο εργασίας, δεν πληρώνουν φόρους και μπορούν να προσφέρουν πιο φτηνές υπηρεσίες», είπε ένας διαδηλωτής.
«Κάποιοι κάλεσαν ένα όχημα με το σύστημα uber. Και υπήρξε ένα πρόβλημα στο δρόμο. Δηλαδή αυτός ο κύριος είχε ένα ατύχημα, το αυτοκίνητό του ανετράπη και κάποιοι επιβάτες τραυματίστηκαν.
Ποιος θα αποζημιώσει τώρα αυτό το άτομο που τραυματίστηκε βαριά στο αυτοκίνητο; Γιατί η ασφάλεια δεν τον καλύπτει. Είμαστε εδώ, εγώ είμαι εδώ, πληρώνω 3.500 ευρώ ασφάλεια γιατί καλύπτουμε όλους τους επιβάτες», συμπλήρωσε ένας άλλος.
Παράλληλα, στη διαμαρτυρία συμμετείχαν και σχεδόν 85 οδηγοί ταξί από τη Γαλλία, οι οποίοι πέρασαν τα σύνορα για να δείξουν αλληλεγγύη στους Βέλγους συναδέλφους τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...