Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

H ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΑΞΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ...!

Η μάχη μεταξύ του Συνδέσμου των ταξί (ΣΑΤΑ) και της Uber έχει αρχίσει. Παρά τις αντιδράσεις των αυτοκινητιστών, η Uber Taxi έκανε χθες, Τρίτη (03/12/2014)
την πρεμιέρα της στην Αθήνα.
Πρόκειται για μια υπηρεσία με την οποία το επιβατικό κοινό μέσω κινητού μπορεί να καλέσει εύκολα και δωρεάν ταξί, ενώ υπόσχεται χαμηλότερες χρεώσεις κάτι που εξαγριώνει τον Σύνδεσμο των ταξί. Το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε απόσταση 500 μ. από τα γραφεία του ΣΑΤΑ η αμερικάνικη εταιρεία καλεί τους οδηγούς ταξί που έχει επιλέξει για σεμινάρια και εκπαίδευση. Μάλιστα όποιος ταξιτζής φέρει άλλον έναν …κερδίζει και bonus.
Λυμπερόπουλος: Η Ελλάδα έχει και Καιάδα
Ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας αποκλειστικά στο www.Newsbomb.gr σημειώνει με νόημα η «Ελλάδα έχει και Καιάδα». Αν και απέφυγε να ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις που σχεδιάζει τονίζει ότι η καταστρατήγηση του τιμολογίου είναι παράνομη.
«Δεν θα τους αφήσουμε. Μία πρώτη νίκη είχαμε γιατί η Uber πήρε πίσω τη λειτουργία με ΙΧ. Τώρα απευθύνεται στα ταξί. Και προσφέρει 20% χαμηλότερο τιμολόγιο από αυτό που γράφει το κοντέρ, κάτι που όμως απαγορεύεται. Το τιμολόγιο των ταξί ορίζεται με αγορανομική διάταξη. Υπάρχου νόμοι , δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Τι είναι η Ελλάδα γαμ@@@@νας;» σημειώνει χαρακτηριστικά.
«Δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στην Αθήνα. Οι αμερικάνοι πρέπει να ξέρουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει και ο Καιάδας».


ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...