Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ 18300: Διακεκριμένες υπηρεσίες χωρίς επιπλέον επιβάρυνση..!

Υπηρεσίες διακεκριμένης μετακίνησης , χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, καθώς και προηγμένα συστήματα για την ασφαλή μεταφορά των επιβατών παρέχει το
Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ 18300.
Στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών ταξί στην χώρα μας , το ΚΟΣΜΟΣ, παρέχει :
Πολυτελή οχήματα ειδικών προδιαγραφών
Ξενόγλωσσους οδηγούς
Ασύρματο ιντερνέτ (wi fi) κατά τη διαδρομή
Παιδικά καθίσματα
Τις υπηρεσίες διακεκριμένης μετακίνησης , οι επιβάτες του ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300 μπορούν να τις απολαύουν χωρίς επιπλέον κόστος, αρκεί την ώρα που κλείνουν ταξί , να ενημερώσουν το τηλεφωνικό κέντρο για τις ιδιαίτερες ανάγκες τους . Προκειμένου να είναι διασφαλισμένη η διαθεσιμότητα των οχημάτων διακεκριμένη μετακίνησης , οι επιβάτες μπορούν να κλείνουν ταξί από την προηγούμενη ημέρα, αφού οι διαδρομές με το ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300
δεν επιβαρύνονται με κόστος κλήσης σε ραδιοταξί και κόστος ραντεβού, ακόμη και για διαδρομές που προγραμματίζονται από την προηγούμενη.
Τις υπηρεσίες διακεκριμένης μετακίνησης απολαμβάνουν ήδη μεγάλες εταιρείες που είναι στο πελατολόγιο του ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300 , αλλά και ιδιώτες πελάτες.
Για τις μετακινήσεις γκρουπ ή ατόμων περισσότερων από τέσσερα , το ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300 έχει εντάξει στο στόλο των οχημάτων του 9θέσια van, με το κόστος διαδρομών να είναι το πλέον ανταγωνιστικό της αγοράς.
Κάθε όχημα ΚΟΣΜΟΣ 18300 είναι εξοπλισμένο με ειδικό σύστημα ασφαλείας για την προστασία των επιβατών και του οδηγού , όπως επίσης και με δορυφορικό σύστημα εντοπισμού GPRS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...