Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Δικογραφία για παραβάσεις που σχετίζονται με μεταφορά πρόσωπων από επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης, με κόμιστρο..!

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθεση πρόκλησης τέλεσης πλημμελήματος και ηθική αυτουργία σε παραβάσεις που σχετίζονται με τις επιβατικές μεταφορές με κόμιστρο

Σύμφωνα με καταγγελίες, σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, προσφέρονταν παράνομες υπηρεσίες «ταξί» και μεταφοράς πρόσωπων από επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης, με κόμιστρο

Εξετάζεται περαιτέρω η συμμετοχή - εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για υπόθεση πρόκλησης τέλεσης πλημμελήματος και ηθική αυτουργία σε παραβάσεις που αφορούν στις επιβατικές μεταφορές με κόμιστρο.

Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης αυτής ξεκίνησε ύστερα από καταγγελίες ιδιοκτητών ταξί, σύμφωνα με τις οποίες σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, προσφέρονταν παράνομες υπηρεσίες «ταξί» και μεταφοράς πρόσωπων από επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης, με κόμιστρο.

Για τα ανωτέρω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ υπήρξε συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διαδικτυακής έρευνας και ψηφιακής ανάλυσης των στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι η επίμαχη ιστοσελίδα έχει κατοχυρωθεί σε στοιχεία 28χρονης ημεδαπής.

Ακολούθησε έρευνα χθες (17.12.2014) το πρωί, στην οικία της στο Χολαργό, όπου διέμενε μαζί με έναν 35χρονο ημεδαπό. Από την επιτόπια ψηφιακή, αστυνομική έρευνα εξειδικευμένων Αξιωματικών, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος, ο οποίος εργάζεται σε διαδικτυακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταξί, ήταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας και είχε κατοχυρώσει το επίμαχο όνομα του ιστοχώρου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία ταυτότητας της συγκατοίκου του, με τη δική της συναίνεση.

Η έρευνα συνεχίζεται για την τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία τακτικής διαδικασίας, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: 
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...