Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ: Εκδήλωση με θέμα το αλκοόλ και την οδήγηση από το Ραδιοταξί Μακεδονία σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης..!

Με σύνθημα «Ήπιες; Διάλεξε! Ταξί θα πάρεις ή περιπολικό;», τα Ραδιοταξί Μακεδονία σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χθες το
απόγευμα μια εκδήλωση με θέμα το αλκοόλ και την οδήγηση, στην Αριστοτέλους, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου.

Εντός της πλατείας υπήρχαν ταξί και περιπολικά ενώ ένα ταξί τουΡαδιοταξί Μακεδονία, ειδικά διαμορφωμένο με τα κατάλληλα αυτοκόλλητα, έμοιαζε το μισό με ταξί της Θεσσαλονίκης και το άλλο μισό με περιπολικό της τροχαίας.

Θέλοντας να τονίσουν ότι ανά πάσα στιγμή ο καθένας μας καλείται να κάνει επιλογές που μπορούν να επηρεάσουν ολόκληρη τη ζωή του, το σλόγκαν της εκδήλωσης ήταν «Ήπιες; Διάλεξε!».

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης ενημερώναν τον κόσμο για το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ αλλά και για τις ποινές, ανάλογα με την ένδειξη του αλκοολόμετρου.

Επίσης, διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια, μπαλόνια, τσάι του βουνού (Tuvunu) και μπύρα Βεργίνα σε όσους περαστικούς ήθελαν να δουν πώς γίνεται το αλκοτέστ.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Τυριακίδης ο οποίος και δήλωσε ότι «Θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα κυρίως στους νέους ανθρώπους ότι όταν οδηγούν να μην είναι υπό την επήρεια αλκοόλ. Εμείς συνιστούμε στους οδηγούς όταν βγαίνουν έξω για διασκέδαση κάποιος από την παρέα να μην είναι υπό την επήρεια αλκοόλ. Δυστυχώς το 30% των τροχαίων ατυχημάτων και κυρίως των θανατηφόρων είναι όταν εμπλέκονται οδηγοί που είναι υπό την επήρεια αλκοόλ» δήλωσε ο κ. Τυριακίδης.

ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ; ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑΞΙ!








ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...