Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ Θεσσαλονίκη: Έκαψαν τα ειδοποιητήρια του ΟΑΕΕ..!

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Εγνατία 66, πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα έμποροι της πόλης, μέλη του Συλλόγου Μικρών και
Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης. Οι έμποροι έκαψαν τα ειδοποιητήρια που έστειλε ο Οργανισμός.

Συγκεκριμένα, τόνισαν ότι ο ΟΑΕΕ απέστειλε 379.844 εκβιαστικά ειδοποιητήρια με τα οποία ζητά να αποπληρώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές, να ενταχθούν αμέσως στη ρύθμιση, αλλιώς θα προχωρήσει σε αναγκαστικές εισπράξεις και κατασχέσεις.

Οι έμποροι τονίζουν:

«Δεν ευθυνόμαστε εμείς για την κατάσταση του Ταμείου. Δε μένουμε με σταυρωμένα χέρια. Δε θα αφήσουμε να πραγματοποιηθεί καμία κατάσχεση σε συνάδελφό μας, για οφειλές προς τον ΟΑΕΕ. Θα αγωνιστούμε με όλα τα μέσα και θα διεκδικήσουμε να κρατήσουμε αυτά που με τόσο κόπο αποκτήσαμε.

Απαιτούμε:

Καμία ποινικοποίηση σε όσους ασφαλισμένους χρωστάνε στο Ταμείο. Να θεωρηθούν άμεσα τα βιβλιάρια ασθενείας σε όλους τους ασφαλισμένους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να παγώσουν τα χρέη των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ και να σταματήσει κάθε δίωξη για οφειλές όσο διαρκεί η κρίση. Στις απειλές και στην τρομοκρατία της κυβέρνησης απαντάμε με ΑΓΩΝΕΣ».

Δείτε το βίντεο από την παράσταση διαμαρτυρίας...


ΠΗΓΗ:
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...