Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη 44χρονος οδηγός ταξί στο Δομοκό για μεταφορά λαθρομεταναστών..!

Συνελήφθη, τα ξημερώματα, επί της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Λαμίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, ένας 44χρονος αυτοκινητιστής, ο οποίος
κατηγορείται για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.
Περίπου στις 01:30΄ τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή του Δομοκού, έκαναν σήμα για στάθμευση στο ταξί, ιδιοκτησίας του 44χρονου, στο οποίο επέβαιναν πέντε ακόμη άτομα, για την διενέργεια αστυνομικού ελέγχου.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι οι πέντε επιπλέον επιβαίνοντες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 19 έως 26 ετών, στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, έχοντας εισέλθει παράνομα στην χώρα μας και συνελήφθησαν.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 44χρονος είχε παραλάβει τους παράνομους αλλοδαπούς από την πόλη των Ιωαννίνων με σκοπό να τους μεταφέρει σε περιοχή της Βοιωτίας, έναντι του χρηματικού ποσού των 400 ευρώ που θα λάμβανε από τον καθένα, μετά από την άφιξη στον προορισμό τους.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 44χρονου, ως μέσο μεταφοράς των παράνομων αλλοδαπών, καθώς και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του. Επιπλέον κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των παράνομων αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...