Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Άγρια δολοφονία οδηγού ταξί στο Mt. Waverley..!

Σοκ έχει προκαλέσει στον κλάδο των οδηγών ταξί, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία, η άγρια δολοφονία οδηγού τα χαράματα της Τετάρτης στην περιοχή Μt.
Waverley της Μελβούρνης.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο βετεράνος οδηγός ταξί –οδηγούσε ταξί κατά τα τελευταία 30 χρόνια– δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από τον άγνωστο, μέχρι χθες δράστη, και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όπου τον έριξε ο φονιάς του.
Το φονικό συνέβη στο Pinewood Drive του Μt. Waverley στις 3.00 το πρωί της Τετάρτης. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία, ότι το θύμα αφέθηκε αιμόφυρτο στην άσφαλτο, καθώς ο δράστης μπήκε στο ταξί και απομακρύνθηκε.
Τρία χιλιόμετρα μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος, κοντά στη Σχολή Αστυνομίας, στο Glen Waverley, το ταξί έπεσε πάνω σε κολώνα και τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να αποτεφρωθεί ο οδηγός. Εικάζεται, ότι ο οδηγός μάλλον έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε κυκλικό διάζωμα και έπεσε πάνω στην κολώνα, στη συμβολή των οδών Waverley και Gallagher’s.
H αστυνομία ερευνά ενδελεχώς την κάμερα ασφαλείας του ταξί, προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία για τις συνθήκες του εγκλήματος. Μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε ανακοινωθεί το όνομα του ταξιτζή μήτε του αποτεφρωμένου άνδρα.
Η είδη προκάλεσε σοκ στον κλάδο των ταξιτζήδων, που τα τελευταία χρόνια ζητούν μεγαλύτερη προστασία από βίαιους πελάτες τους.
Στελέχη του κλάδου καλούσαν χθες τους συναδέλφους τους να δείξουν ψυχραιμία και την κυβέρνηση Μπέιλιου, να εξομοιώσει τις ποινές για βιαιοπραγίες σε βάρος ταξιτζήδων, με τις σκληρές ποινές που επιβάλλουν ατ δικαστήρια της πολιτείας σε πολίτες που βιαιοπραγούν σε βάρος της αστυνομίας, πυροσβεστών και πληρωμάτων ασθενοφόρων.
Ο πρωθυπουργός, Τεντ Μπέιλιου, ανακοίνωσε, ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει θετικά το αίτημα του κλάδου για μεγαλύτερη προστασία.

http://neoskosmos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...