Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ..!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε

Αράτου 21, 1ος όροφος, Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778
E-mail: oebesna1@otenet.gr

Αρ. αρχείου Φ018/Β1/14                                                                         Πάτρα 19/10/2015

Αρ. πρωτοκ: 297 / 2015

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ 

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή  στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πάτρα την Πέμπτη 22 Οκτώβρη  2015 
        
     Η  Διοίκηση της  ΟΕΒΕΣΝΑ  στα πλαίσια των αποφάσεων που ελήφθησαν στα τελευταία Διοικητικά Συμβούλια της, ειδικά μετά την ψήφιση του 3ου μνημονίου  καταδικάζει την εξοντωτική πολιτική της κυβέρνησης, που έρχεται να  συρρικνώσει κι άλλο το εισόδημα, τις συντάξεις, να κατεδαφίσει δικαιώματα, όσα  έχουν απομείνει και χειροτερεύει  ακόμη περισσότερο τη ζωή όλων μας, με τη φορολογική καταιγίδα .
        
Κοινή διαπίστωση όλων των μελών  του Δ.Σ. οι οποίοι προέρχονται από διαφόρους κλάδους των επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων και αυτοκινητιστών είναι ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, η οικονομία και ο λαός της είναι δραματική αγγίζοντας πλέον τα όρια της ασφυξίας και χειροτερεύει καθημερινά με το κύμα ψήφισης των νόμων για τα προαπαιτούμενα του 3ου μνημονίου. 
       
Τα μέτρα ( αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, μείωση συντάξεων, αλλαγή στις 100 δόσεις κλπ.) δεν έχουν τελειωμό και έρχονται να  προστεθούν στην άγρια φορολογία που έχει ήδη επιβληθεί (26% ,προκαταβολή 100%, ΕΝΦΙΑ κλπ) για όλους, ενώ  φέρνει πιο κοντά τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς. Έπεται συνέχεια και «βαρύς χειμώνας» με τη 2η δόση των προαπαιτούμενων.
          
Αντιμέτωποι μ’ αυτή την κατάσταση δεν  μπορούμε δείξουμε καμία ανοχή στην στις ενέργειές της  συγκυβέρνησης που γίνονται στο όνομα  μεταρρυθμίσεων και "διορθωτικών" κινήσεων, παρά μόνο να συσπειρωθούμε και να οργανώσουμε αντίσταση και πάλη απέναντι στην πολιτική αυτή και στα επώδυνα και  βάρβαρα μέτρα. Στα πλαίσια αυτά                 
      
ΚΑΛΟΥΜΕ
          Όλα τα Σωματεία μέλη μας και τους συναδέλφους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, αυτοκινητιστές να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ,  το απόγευμα στις  6.30 στην Πλατεία Γεωργίου, ενώνοντας τη φωνή μας με  όλους τους φορείς και  πολίτες  που  αντιστέκονται  και διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Για το Δ.Σ.
                     

                     Ο                                                                           Ο

              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


   Παναγιώτης  ΣΚΕΝΤΖΟΣ                     Δημήτριος   ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ          

                                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...