Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η μελέτη για το κυκλοφοριακό της Πάτρας..!

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας η μελέτη για τα μέτρα ρυθμισης του κυκλοφοριακού προβλήματος στο Ιστορικό Κέντρο.
«Ναι» ψήφισαν η παράταξη της πλειοψηφίας Λαϊκή Συσπείρωση, ο Χρήστος Πατούχας (Ανυπότακτη Πολιτεία), ο Θεόδωρος Ντρίνιας (Δημοτική Κίνηση ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ), η Βίβιαν Σαμούρη (Όλοι μαζί για την Πάτρα) και ο Νίκος Τζανάκος (Πάτρα Δική μας Πόλη). «Λευκό» ψήφισαν η παράταξη Κώστα Χριστόπουλου (Νέα Πόλη) και η παράταξη της ΡΑΠ, ενώ δική της πρόταση κατέθεσε η παράταξη του Γιάννη Δημαρά (Τώρα για την Πάτρα).

Απόντες από τη ψηφοφορία ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος (Πάτρα Δυνατή) και σε όλη τη συνεδρίαση ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος (Αγωνιζόμενοι Πολίτες).
Ο αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος ανέφερε στην εισήγησή του ότι, σε περίπου 15 μέρες θα είναι έτοιμος ο κανονισμός λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, ώστε τον ερχόμενο Νοέμβριο να ξεκινήσει πιλοτικά το μέτρο και από την 1η Δεκεμβρίου να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή.

Ενα ζήτημα που τέθηκε από τη δημοτική αρχή και τον πρόεδρο των ιδιοκτητών ταξί Παναγιώτη Σκέντζο ήταν η θέσπιση ελάχιστου κομιστρου στα λεωφορεία που θα μεταφέρουν οδηγούς από τα παραλιακά πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης.

Ο πρόεδρος των ταξί υποστήριξε ότι η πρόταση για ελάχιστο εισιτήριο δεν κατατίθεται από συντεχνιακή λογική, αλλά επειδή κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει σε έναν πολίτη να χρησιμοποιήσει το αστικό λεωφορείο, ανεβαίνοντας στα μέσα της διαδρομής που θα ακολουθεί. «Εχουμε χάσει το 80% των εισπράξεών μας λόγω κρίσης...» πρόσθεσε ο Π. Σκέντζος.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...