Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Επειδή οι νέοι μας ταξιτζήδες είναι ευγενικοί, καθαροί, ωραίοι τύποι..!

Ο Νίκος είναι Φυσικός. Τέλειωσε τη σχολή, έκανε και μεταπτυχιακό, άρχισε να δουλεύει σε φροντιστήριο, απελπίστηκε περιμένοντας
να διοριστεί κι έτσι αποφάσισε να αναλάβει το ταξί του πατέρα του. 

Ο Νίκος είναι ωραίος τύπος. Και freak με την καθαριότητα. Καθαρίζει το ταξί δύο φορές την ημέρα, βρέξει χιονίσει, σχολαστικά – ακόμα και τα χερούλια και πίσω από τα καθίσματα που ακουμπάει ο πελάτης. «Τόσα μικρόβια κυκλοφορούν, δεν φαντάζεσαι πόσα μικρόβια κουβαλάει ένα ταξί» λέει. Ψεκάζει τα καθίσματα με απολυμαντικό και αρωματίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Μετά βάζει Neil Young. Έχει μεγάλη ποικιλία από μουσική στο στικάκι, από ποπ του '60 μέχρι όπερα. Συνήθως «κόβει» τον πελάτη από την εμφάνιση και ποτέ δεν έχει πέσει έξω για τις μουσικές του προτιμήσεις. «Τα παλιά αρέσουν σε όλους», λέει, «είναι η πιο ασφαλής επιλογή τα '60s – Beatles, Stones, τέτοια. Δεν έχει παραπονεθεί κανείς».

Ο Νίκος είναι ευγενικός, σου μιλάει στον πληθυντικό και είναι πρόθυμος να σου δώσει πληροφορίες για μυστικά της πόλης. Όπως για το πού θα βρεις το καλύτερο βρόμικο στις 3 το πρωί, το καλύτερο σουβλάκι της Νέας Σμύρνης, το καλύτερο προφιτερόλ στον Άγιο Αντώνιο και το καλύτερο ψητό κοτόπουλο στα Άνω Πατήσια. 

Ξέρει και άλλα, πιο ειδικά. Όπως ποια είναι η καλύτερη καβάτζα στο κέντρο για να κάνεις σεξ στις 5 το απόγευμα (σε μία υπόγεια διάβαση που δεν θέλει να αποκαλύψει), σε ποιο μαγαζί μπορείς να κάνεις την ανάγκη σου χωρίς να χρειάζεσαι κωδικό στην τουαλέτα, σε ποιο σημείο φαίνεται ολόκληρη και πανέμορφη η Αθήνα μέχρι πέρα στον Πειραιά, πού μπορείς να πας τον έρωτά σου ραντεβού για να του μείνει αξέχαστο, ποιος δρόμος έχει πάντα κόσμο – αν αισθάνεσαι μοναξιές. 

«Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος πια», λέει, «οι οδηγοί τσεκάρονται και βαθμολογούνται, αυτοί που προσφέρουν άριστες υπηρεσίες προτιμούνται και αποκτούν προσωπική σχέση με τον πελάτη. Είναι δύσκολες εποχές, αλλά, αν δουλεύεις όπως πρέπει, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς».

ΠΗΓΗ: http://m.lifo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...