Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Απόψεις - Προτάσεις του Διονύση Μπότσα, προέδρου του ραδιοταξί MEGA METROPOLITAN..!

Με αφορμή ένα κείμενο που βρίσκεται στο προηγούμενο post και αφορά αλλαγές στο επάγγελμα, θα ήθελα να γράψω ορισμένα λόγια. Το κείμενο αυτό, στο μεγαλύτερο
κομμάτι του, με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι ταξιτζής πολύ λίγο, σε σχέση με πολλούς συναδέλφους (μπήκα το 2004). Σχεδόν από την αρχή μπήκα στο ραδιοταξί MEGA METROPOLITAN, ένα μικρό Ρ/Τ για τα δεδομένα της Αθήνας. Τα 4 τελευταία χρόνια είμαι στη διοίκηση του και τους τελευταίους 4 μήνες είμαι πρόεδρος του. Νομίζω οτι έχω βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη του, με τη βοήθεια πολλών παιδιών που βοήθησαν και βοηθούν.
Το Ρ/Τ μας σήμερα έχει καταφέρει να έχει 160 μέλη, για πρώτη φορά ένα υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο και ένα πολύ καλό σύστημα διαχείρισης στόλου και διανομής κλήσεων, μοναδικό στην Αττική.
Έως εκεί όμως.
Όλα αυτά καλά, αλλά χωρίς πελάτες; Όλοι, λόγω της απίστευτης κρίσης, σου ζητάνε ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να γίνει.
Έχουμε ένα εργαλείο στα χέρια μας, που πρέπει να εκμεταλευτούμε όσο γίνεται. Το SUPER TAXI (εδώ να δείτε μάχη για να το βάλουμε, άπιστοι Θωμάδες... και το τι ακούσαμε, απο μίζες μέχρι οτι είμαστε υπάληλλοι στην εταιρεία είναι τα πιο κομψά).
Να κάνουμε διαφήμιση με επιστολές ή ακόμα και με αφίσες, όπως ήδη κάναμε στη Ραφήνα κ.λ.π. φθάνουν, όχι.
Πρέπει να συνεργαστούμε και με άλλους, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία.
Έχουμε εφαρμογή έτοιμη, που τρέχει, τι να την κάνουμε;
Απέναντι σε εφαρμογές για smartphones, μέσω των οποίων μπορεί να καλέσει κανείς ταξί που πάει χωρίς το 2ευρω πώς θα γίνουμε ανταγωνιστικοί;
Δυστυχώς μόνο με τον ίδιο τρόπο γίνεται, μην μου πεί κανένας για υπηρεσίες, γιατί δυστυχώς ο πελάτης ενδιαφέρεται μόνο για το οικονομικό.
Δυστυχώς τα πράγματα τρέχουν και ο κλάδος μας μένει πίσω.
Πήγα 5 φορές στο ΣΑΤΑ και βλέπω οτι υπάρχει παλιά σκέψη, εκτός από την τελευταία φορά που είδα ένα ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ, ΩΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ Ρ/Τ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Να επιτρέπεται να λειτουργήσουν με όρους αγοράς, δηλαδή να μπορούν να κάνουν εκπτώσεις, να αυξομειώνουν το τιμολόγιο τους, να κάνουν προσφορές.
Να εκμεταλευτούν την τεχνολογία στο έπακρο, θα κερδίσουν σίγουρα.
Η γκρίνια και η εσωστρέφεια που μας χαρακτηρίζει σαν κλάδο, πρέπει να τελειώσει. Όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια και πολλοί νομίζουν οτι έχουμε απομακρυνθεί, γιατί δεν δεν δεν.......
Δεν υπάρχουν περιθώρια, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΙΣΩΣ.

http://spartitaxi.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ένας άνθρωπος με προβληματισμούς προτάσεις και ενωτικό λόγο.Ευγε.Χρειαζομαστε κι άλλους τέτοιους επαγγελματίες οδηγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε την άποψή σου...