Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) : ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΟΤΑ..!

Αθήνα, 27 Δεκεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Εγκύκλιος για ληξιπρόθεσμες οφειλές ΟΤΑ



Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Γιάννης Ιωαννίδης απέστειλε σήμερα σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας εγκύκλιο με την οποία ζητά να επιβεβαιώσουν τις καταγεγραμμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές τους με στόχο την άμεση -αποπληρωμή τους. Η σχετική προθεσμία επιβεβαίωσης των στοιχείων από τους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού λήγει στις 8 Ιανουαρίου.

Η εγκύκλιος αυτή έρχεται σε συνέχεια της χρηματοδότησης 42 δήμων που είχαν ελεγχθεί επιτυχώς από την Ελεγκτική Επιτροπή του α. 262 του ν. 3852/2010 με ποσό ύψους 255.306.360 ευρώ για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, που αποφασίστηκε μετά τη σύσκεψη που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του Αναπληρωτή Υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα.

Υπενθυμίζεται, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν το πρώτο που μέσω των ΟΤΑ προχώρησε στην αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών στην αγορά για την αναθέρμανση της ρευστότητας των τοπικών οικονομιών.


http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...