Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ:2013 Mercedes-Benz E-Class - Trailer..!

Η νέα Mercedes-Benz E-Class αποτελεσματική, έξυπνη, συναισθηματικά ελκυστική Στουτγκάρδη - Με το νέο, αποδοτικούς κινητήρες, νέα συστήματα
υποστήριξης και ένα νέο ιδίωμα του σχεδιασμού, η Mercedes-Benz έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως την E-Class να επεκτείνει την ηγετική της θέση στην πολυτέλεια τμήμα ακόμη περισσότερο. 

Και στις δύο μοντέλα Saloon και Estate όχι λιγότερο από έντεκα νέων ή βελτιωμένων συστημάτων βοήθειας από το μέλλον S-Class γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα τους.Συνδυάζουν μια σειρά από χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, τα οποία η Mercedes-Benz αναφέρεται ως "έξυπνο αυτοκίνητο".

Αυτά περιλαμβάνουν συστήματα τα οποία για πρώτη φορά μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ατυχημάτων με τη διέλευση οχημάτων ή πεζών, ενεργή Lane Keeping Assist η οποία μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ατυχημάτων με αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ή anti-glare συνεχή υψηλή διασταύρωσης. 

Ως εκ τούτου η Mercedes-Benz υπογραμμίζει την ηγετική της θέση ως πρωτοπόρος ασφάλεια. Η νέα E-Class κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, όταν πρόκειται για την αποτελεσματικότητα και την οικολογία πάρα πολύ. Αυτό έρχεται ευγένεια των νέων, ισχυρών BlueDIRECT τετρακύλινδροι βενζινοκινητήρες με εκλεπτυσμένα τεχνολογία άμεσου ψεκασμού. 

Αυτή η ισχυρή ώθηση της ανάπτυξης αντανακλάται σε συναρπαστική δράση στο σχεδιασμό της E-Class. Με το νέο σχεδιασμό της, η E-Class ενσωματώνει την αποτελεσματικότητα, τη νοημοσύνη και συναισθηματική απήχηση σε μια ανώτερη οπτικά τρόπο. Mercedes-Benz έχει αναθεωρήσει όλες τις σειρές μοντέλων της E-Class πληρέστερα από ποτέ πριν, να κάνουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις διαθέσιμα σε πρακτική σε πρώιμο στάδιο. 

Αυτός είναι ο λόγος που κάνει ακόμη και τη χρήση εκ των προτέρων για τις εξελίξεις από το μέλλον S-Class. Επιπλέον, η νέα E-Class προσφέρει ένα πολύ αιχμηρό σχεδιασμό με καλλιεργημένα, κομψά σπορ εμφάνιση, καθώς και σημαντικά βελτιωμένη άνεση, υψηλής ποιότητας διορισμούς, την αποτελεσματικότητα και την οδηγική απόλαυση. 

Ως εκ τούτου, η E-Class συνεχίζει να εδραιώνει την ηγετική της θέση στην πολυτελή κατηγορία. Σύμφωνα με τον Δρ Joachim Schmidt, μέλος του Δ.Σ. της Mercedes-Benz Cars, υπεύθυνος Πωλήσεων και Marketing: "Με τη νέα E-Class θέτουμε σαφείς δείκτες στους τομείς της ασφάλειας, το σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητα. Φέρνει πολλές τεχνικές καινοτομίες στο δρόμο και είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη E-Class ποτέ. 

Αυτό αντικατοπτρίζεται επίσης στο σχεδιασμό του και την αγάπη αναθεωρημένο εσωτερικό. Ως εκ τούτου, φέρνει . μια ανάσα φρέσκου αέρα στην κατηγορία πολυτελείας Η «Ε» συνεχίζει, επομένως, να θέσει υποψηφιότητα για την πρώτη θέση σε αυτό το απαιτητικό τομέα ". Σχεδιασμός: δύο νέα front-end σχέδια για να επιλέξουν από το E-Class διαθέτει ένα νέο front-end σχεδιασμό καθώς και νέες διαστάσεις μέσω έξυπνων αλλαγές. 

Όταν ήρθε να με τις τροποποιήσεις, οι σχεδιαστές ακολούθησαν τη νέα Mercedes ιδίωμα σχεδιασμό και επανερμήνευσε τις κλασικές αξίες του σχεδιασμού της μάρκας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα βάση.Το αποτέλεσμα είναι μια ανώτερη και εξευγενισμένα, σπορ εμφάνιση. Το μπροστινό μέρος έχει αναθεωρηθεί πλήρως με νέα προβολείς, τα οποία περιλαμβάνουν όλα τα λειτουργικά στοιχεία με ένα μόνο φακό προβολέων. 

Ρέει φως στοιχεία εντός των προβολέων βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι η «τέσσερις-eyed" εμφάνιση η οποία είναι χαρακτηριστική της E-Class έχει γραφικά διατηρούνται. Από την άποψη του φωτός και δεν το βλέπουν η E-Class θέτει ένα μπαρ μέτρησης: Οι φανοί διασταύρωσης καθώς και τις ημέρες του χρόνου-έχουν τοποθετηθεί προβολείς με LED φώτα μερική ως πρότυπο, ενώ η πλήρης προβολείς LED είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία ως . επιλογή Για πρώτη φορά, η E-Class διατίθεται με δύο διαφορετικά front-end σχέδια: στη βασική έκδοση, η βασική παραλλαγή και ELEGANCE γραμμή εξοπλισμός σε συνδυασμό με την κλασική μάσκα Saloon με 3-Λούβρο εμφάνιση και το αστέρι στο καπό . 

Η έκδοση AVANTGARDE, εν τω μεταξύ, ενσωματώνει το σπορ αυτοκίνητο του ψυγείου με κεντρικό αστέρι, και ως εκ τούτου προσφέρει μια ανεξάρτητη front-end εμφάνιση με έμφαση σπορ. Το καπό και προφυλακτήρα εμπρός έχουν επίσης επανασχεδιαστεί πλήρως πάρα πολύ. Με ρέουσες γραμμές του, το καπό του κινητήρα ακολουθεί την νέα σχεδίαση που σε μια ομαλή, πολύ απλό τρόπο. 

Η προφυλακτήρα, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα νέο σχήμα και είναι απαλλαγμένο από όλες τις λειτουργίες φωτισμού, έχει μια σύγχρονη εμφάνιση και, μαζί με την πτέρυγα του σχεδιασμού του σπόιλερ του, υπογραμμίζει διακριτικά τις σπορ διαπιστευτήριά της E-Class.



http://www.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=t-3mXn_k-pU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...