Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΚΑΘΑΡΙΑ"-ΤΑΞΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ..!


 Στην πρωτεύουσα του Μεξικού, η Volkswagen Beetle ταξί (γνωστή στο περιβάλλον μας όπως σκαθάρι ή κοριός και Vocho για Μεξικανών) είναι ένα εικονίδιο που πρόκειται να χαθούν. 

Τα τελευταία χρόνια, το vochos τους να δώσουμε τρόπος για την αναμετάδοση γενεών, και τώρα ορισμένες μονάδες 3.500 εξαιρετική ανταλλαγή 138,000 ταξί που κυκλοφορούν στην μητροπολιτική περιοχή.

Ρύπανση του Μεξικού κεφαλαίου είναι ένας από τους λόγους που έχουν να κάνουν με αυτό αναμετάδοσης. Υπήρξε επίσης μια νομοθετική....

μεταρρύθμιση, η οποία υποχρεώνει τα οχήματα εξυπηρετήσεως του κοινού έχουν ανώτατο όριο ηλικίας 10 ετών. 


Το παλιό Vocho παύσει την Παρασκευή το 2003, έτσι ώστε αυτά τα ταξί έχουν τις μέρες τους αριθμημένο ενώ ενθαρρύνει την αλλαγή με ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης που προωθούνται από την κυβέρνηση της πόλης.

Οι νέοι κανόνες συνέστησε ότι τα ταξί έχουν τουλάχιστον τέσσερις θύρες και μία μεταλλική σκευοθήκη. Η Volkswagen tumida υπάρχει μόνο δύο θυρών, γεγονός το οποίο οδηγεί σε προφανή δυσκολία των κινήσεων για τη διέλευση, αν και ό, τι έχει τη γοητεία. Κατά τη στιγμή, η vochos θεωρήθηκαν ιδανικό για ένα τμήμα του στόλου ταξί για την ανθεκτικότητα. Και τώρα η ανθεκτικότητα αυτή έρχεται στο τέλος.


http://www.exypna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...