Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΑΤΑ:Δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθειά μας - (Του Βασίλη Μαραγκάκη, ταμία του ΣΑΤΑ)..!

Στα περιφερειακά συμβούλια που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα αποδείχθηκε ότι λίγο έως πολύ όλοι οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα.


Σε όποια πόλη κι αν κινείται το ταξί,  βρίσκεται αντιμέτωπο με την οικονομική κρίση που μαστίζει τις ελληνικές οικογένειες. 

Δυστυχώς για μας, η οικονομική ανεπάρκεια των απλών ανθρώπων επηρεάζει τη δική μας δουλειά. Αυτοί ήταν οι καθημερινοί μας πελάτες, αυτοί χρησιμοποιούσαν ταξί για να πάνε στις δουλειές τους, με αυτούς  κυρίως δουλεύαμε τόσα χρόνια.

Το πότε λοιπόν ως επαγγελματίες  θα βγούμε από την κρίση είναι μια πολύπλοκη υπόθεση. Θεωρώ ότι η ανάκαμψη είναι συνδυασμένη με την καταπολέμηση της ανεργίας, και  την βελτίωση των οικονομικών της μέσης ελληνικής οικογένειας. 

Όποιο σχεδιασμό κι αν κάνουμε στα πλαίσια της συνδικαλιστική μας δράσης είναι δύσκολο να υλοποιηθεί  όσο επικρατεί αυτή η κατάσταση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποσυρθούμε από τους στόχους μας και να εγκαταλείψουμε την προσπάθειά μας.
Η ΔΑΚΜΜΕ έχει συγκεκριμένο πλάνο για το ταξί και δεν πρόκειται να το εγκαταλείψει ,όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση. Έχουμε περάσει πολλές μπόρες τα τελευταία χρόνια κι έχουμε μάθει να τις ξεπερνάμε.  Και με  τις υπάρχουσες συνθήκες είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε ξανά όρθιοι και να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. 

Αυτό περιμένει ο κόσμος από την ΔΑΚΜΜΕ και  δεν έχουμε δικαίωμα να τον προδώσουμε.  Με σοβαρότητα, με αίσθηση της ευθύνης που μας αναλογεί, με ρεαλισμό, θα βγούμε πάλι μπροστά για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του κλάδου.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάθε συνάδελφο,  όπου κι αν εργάζεται. Ψηλά το κεφάλι. Όσο είμαστε υγιείς και ενωμένοι να μην φοβάστε τίποτα. Αντέξαμε τόσα χρόνια, θα αντέξουμε και τώρα. 

Πάλι θα βρούμε τον τρόπο και θα επιζήσουμε. Θα τα καταφέρουμε γιατί ξέρουμε να αγωνιζόμαστε. Είναι μια κρίση, μια δοκιμασία την οποία δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Μέσα από αυτή όμως, είμαι σίγουρος, θα βγούμε πιο δυνατοί.

http://www.satataxi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...