Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ενημέρωση από τον Ο.Α.Ε.Ε. στους χώρους εργασίας των ασφαλισμένων για θέματα ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά καθώς και υποχρεώσεις, δικαιώματα που μας αφορούν..!

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από υπάλληλο του ΟΑΕΕ Ξάνθης στους χώρους εργασίας μας (πιάτσες ταξί) για ασφαλιστικά θέματα, όπως δυνατότητα
επιλογής κατώτερης ασφαλιστικής κατηγορίας, ρυθμίσεις και διακονισμούς ασφαλιστικών εισφορών, συνταξιοδοτικά θέματα, καθώς και υποχρεώσεις και δικαιώματα που μας αφορούν. Αφού συμπλήρωσε μία ειδική φόρμα με διάφορα στοιχεία στη συνέχεια μας διένειμε το παρακάτω έγγραφο...

(Πατήστε στο έγγραφο για μεγέθυνση)


Αγαπητοί ασφαλισμένοι,

Ο ΟΑΕΕ, δεύτερος ασφαλιστικός Οργανισμός της χώρας, ως δημιουργία και επιλογή ευρύτερης κοινωνικής συναίνεσης, παρέχει προστασία από τους ασφαλιστικούς κινδύνους και εγγυάται τις παροχές υγείας και τη σύνταξη σας.

Στις σημερινές συνθήκες, περισσότερο από ποτέ η σωστή και έγκυρη ενημέρωση στο χώρο εργασίας σας, σε ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά θέματα καθώς και υποχρεώσεις, δικαιώματα που σας αφορούν, αποτελεί υποχρέωση μας αλλά και βασική προϋπόθεση για το προγραμματισμό της ζωής και της επαγγελματικής σας πορείας.

Ο Οργανισμός, στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων στέκεται αρωγός στις ανάγκες των ασφαλισμένων του. Συγκεκριμένα:

  • Διατηρεί σταθερές τις ασφαλιστικές εισφορές από το 2009.
  • Δίνει δυνατότητα επιλογής κατώτερης ασφαλιστικής κατηγορίας.
  • Προχώρησε σε συνεχόμενες ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους ασφαλισμένους και διακονισμούς ασφαλιστικών εισφορών.
  • Προχωρά σε οργανωτική ανασυγκρότηση με σκοπό τον περιορισμό των λειτουργικών δαπανών.
  • Εντάσσει νέες τεχνολογίες επικοινωνίας με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης σας.

Στη προσπάθεια αυτή ζητάμε να συμμετέχετε και εσείς:

  • Με την έγκαιρη ενημέρωση σε κάθε αλλαγή των προσωπικών κα ασφαλιστικών σας στοιχείων (π.χ. διεύθυνση, e-mail, έναρξη - διακοπή δραστηριότητας, κλπ) και την άμεση προσκόμιση των δικαιολογητικών που ζητούνται - κατά περίπτωση - για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών σας.
  • Με σωστό προγραμματισμό εξόφλησης των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών.
  • Κυρίως με τη μη δημιουργία νέων οφειλών καταβάλλοντας στο εξής ανελλιπώς τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές.
Με την ευκαιρία σας γνωρίζουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές με τις διατάξεις των Ν. 3863/10 και Ν. 4075/12.

Η Διοίκηση καλεί όλους τους ασφαλισμένους να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή.

Οι εργαζόμενοι είναι στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές απόφάσεις πάνω σε οποιδήποτε ασφαλιστικό ή συνταξιοδοτικό σας πρόβλημα ώστε να επιλέξετε τη συμφερότερη για εσάς λύση.

Από τη Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...