Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ταξιτζήδες: κάντε εσοχές αλλιώς παρανομούμε. Να επανεξετασθεί η δημιουργία νέων λεωφορειολωρίδων..!

Πλήρως αντίθετο στην υλοποίηση των νέων λεωφορειολωρίδων στη Θεσσαλονίκη, χωρίς εσοχές για τα ταξί, εμφανίζεται το σωματείο ιδιοκτητών επιβατηγών αυτοκινήτων ταξί
Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής», με επιστολή του προς τον αντιδήμαρχο Αστικού Σχεδιασμού, Πολεδομίας και Δικτύων, Α.Κουράκη.
Οι ιδιοκτήτες ταξί τονίζουν ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν τόσο από τον δήμαρχο, Γ.Μπουτάρη, όσο και από τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών, Γ.Μαγκριώτη, ότι θα υπάρχει πρόβλεψη για εσοχές επιβίβασης-αποβίβασης επιβατών ταξί στις νέες λεωφορειολωρίδες που θα δημιουργηθούν στην πόλη (στις οδούς Παπαναστασίου, Λ.Στρατού, Αγγελάκη και Ανθέων), κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.

«Θεωρούμε την κίνηση αυτή ως εμπαιγμό κατά της τάξης των εργαζομένων στα ταξί. Ουδέποτε άλλοτε σε κατασκευή λεωφορειολωρίδων σε οδούς της πόλης δεν παρελήφθη η κατασκευή εσοχών για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Εάν δοθούν οι λεωφορειολωρίδες σε λειτουργία, χωρίς να υπάρξουν εσοχές, αναγκαστικά τα ταξί θα παρανομούν μη έχοντας επιλογές και θα επιβιβάζουν οπουδήποτε, παρενοχλώντας την κυκλοφορία, κυρίως των αστικών λεωφορείων»,υπογραμμίζουν .


«Ζητούμε την επανεξέταση του θέματος, κυρίως από τη Δημοτική Αρχή και θέτουμε προ των ευθυνών του κάθε εμπλεκόμενο φορέα που θα συνηγορήσει στην κατασκευή των λεωφορειολωρίδων χωρίς  την πραγματοποίηση των εσοχών», καταλήγει η επιστολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...