Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ανάποδος συνωστισμός...!

Έλλην Φορολογούμενος
Από τότε που άκουσα την είδηση, έσκασα! Γιατί τα μεμέτια απαγόρευσαν την αγορά ακινήτων από Έλληνες;
Όχι ότι έχω λεφτά, αλλά και να είχα,  δεν προτίθεμαι να αγοράσω κάτι που ιστορικά και δικαιωματικά μου ανήκει. Όπως τα έχασα τα μέρη μας, έτσι ακριβώς θα τα πάρω πίσω με… συνωστισμό!
Θα συνωστιστώ ανάποδα, τώρα εγώ προς τη Σμύρνη και τα μεμέτια θα συνωστίζονται προς τη θάλασσα μεριά. Τα λέω καλά κυρα-ρεπούση μου;
Αλλά δε μου βγάζεις από το νου, ότι τα μεμέτια κάτι έχουν στο μυαλό τους. Κάτι φοβούνται, και οι λόγοι που τους έκαναν καλοκαιριάτικα και με ανοιχτά ένα κάρο μέτωπα να ψηφίζουν νόμους για τις αγοραπωλησίες στα παράλια με βάζει σε σκέψεις. Έτσι κατέληξα σε πέντε προφανείς λόγους που οι κουμπάροι μας, έκαναν τέτοια απεγνωσμένη κίνηση.
1. Πιστεύουν ακράδαντα  στον Αντώνη και στα Ζάππεια 1 & 2, και ότι σε λίγο καιρό η ραγδαία ανάπτυξη, θα μας ξαναχτυπήσει την πόρτα και θα έχουμε τόσο χρήμα που θα αγοράζουμε τα πάντα γύρω μας.
2. Έχουν επίγνωση ότι η Τουρκία, σε ολίγο θα γίνει  πάπαλα, Κούρδοι, Μούρδοι, Αλεβίτες, Αρμεναίοι, Πόντιοι, Ίωνες, Θρακιώτες, Ασσύριοι και Σύριοι θα ζητήσουν να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν.
3. Ξέρουν ότι το πάρτυ τελείωσε και για αυτούς, δι γκέϊμ ιζ όβερ, οι Αμερικάνοι και οι Οβριοί βρήκαν άλλους φίλους στην περιοχή και δεν χρειάζονται πλέον τις υπηρεσίες των φίλων και κουμπάρων μας, που συν τοις άλλοις βρωμάνε και τα πόδια τους.
4. Ο Νταβούτ ο φίλος μου, αφού με δάκρια στα μάτια είδε το όραμά του, να πραγματοποιείται δηλαδή μηδενικά προβλήματα με τους γείτονες είπε να το σιγουρέψει καλύτερα, γιατί καλά με τα όνειρα, αλλά να μην ονειρευόμαστε με τον κώλο ξεσκέπαστο.
5. Ο Πάγκαλος με το βιβλίο του, θα αποδείξει ότι όντως μαζί τα φάγαμε τα λεφτά, μόνο που εμείς δε το πήραμε χαμπάρι και τα λεφτά μας, μας περιμένουν κάπου σε κάποιες Ελβετικές τράπεζες, να πάμε για να τα πάρουμε. Έτσι μ’ αυτόν τον τρόπο τη γλυτώνει και ο ΓΑΠ από την ιστορική μ@κ@!κί@, που είχε πει ότι λεφτά υπάρχουν…




Βρε τα μεμέτια, τι βάνουν με το νου τους ντάλα καλοκαίρι!!! Μπρεεεε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...