Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Νέες θέσεις στάθμευσης(πιάτσες) ΤΑΧΙ στο Δήμο Αιγιαλείας..!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να εγκρίνει την έκδοση κανονιστικής απόφασης ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του
Δήμου Αιγιαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 73 παρ. 1Β του Ν.3852/2010 και του άρθρου 79 του Ν.3463/2006 Κ.Δ.Κ, που αφορά την δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης (πιάτσες) ΤΑΞΙ, καθώς και την συμπλήρωση κάποιων υφιστάμενων θέσεων για την καλύτερη, πιο άμεση και πιο συμφέρουσα οικονομικά εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Αιγιαλείας και υπό τον όρο να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και διαδικασίες, ως ακολούθως: ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΓΟΥ : τέσσερις (4) νέες θέσεις στάθμευσης ΤΑΞΙ συν την μια (1) ήδη υπάρχουσα στην πλατεία της Τ.Κ. Σύνολο θέσεων πέντε (5).
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ : τρεις (3) νέες θέσεις στάθμευσης ΤΑΞΙ στην παραλία Σελιανιτίκων συν τις τρεις (3) υφιστάμενες που βρίσκονται στην Π.Ε.Ο, σύνολο θέσεων έξι (6).
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ : τέσσερις (4) θέσεις ΤΑΞΙ στο υπόστεγο πλησίον αγροτικού συνεταιρισμού στη Ροδοδάφνη (με την προϋπόθεση ότι δεν θα εμποδίζεται η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του αγροτικού συνεταιρισμού), πέντε (5) θέσεις στην Άβυθο στην οδό 25ης Μαρτίου δίπλα στην εκκλησία «Παμ. Ταξιαρχών» και τέσσερεις (4) θέσεις στην παραλία θέση «ΦΑΝ» (γεφυράκι) σύνολο θέσεων δεκατρείς (13).
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΟΥ : πέντε (5) νέες θέσεις στάθμευσης ΤΑΞΙ στην οδό Ποσειδώνος στην παραλία Αλυκής Αιγίου.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΕΜΕΝΗΣ : τρεις (3) θέσεις στάθμευσης ΤΑΞΙ (στην υφιστάμενη πιάτσα στην αγορά) και τέσσερεις (4) θέσεις στην παραλία (διπλά στο «ΑΝ») σύνολο επτά (7).
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ : τρεις νέες (3) θέσεις στάθμευσης ΤΑΞΙ στην πλατεία Ριζομύλου.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΟΛΑΙΙΚΩΝ : δυο (2) νέες θέσεις στην πλατεία Νικολαιϊκων και πέντε (5) θέσεις ΤΑΞΙ στην παραλία δίπλα στο Ξενοδοχείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» σύνολο επτά (7).
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΙΑΣ : τρεις (3) θέσεις στάθμευσης ΤΑΞΙ στο βόρειο μέρος της πλατείας Ροδιάς.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΩΝΑ : τρεις (3) νέες θέσεις στάθμευσης ΤΑΞΙ πλησίον παλαιού Σταθμού από το τριγωνάκι και προς το Δημοτικό Σχολείο και πέντε (5) θέσεις στην παραλία δίπλα στη βρύση
παράλληλα της πλατείας σύνολο οκτώ (8).
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ : δυο (2) νέες θέσεις στάθμευσης στην είσοδο του χωριού (πριν από τη στάση του ΚΤΕΛ).
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ : μια (1) θέση στάθμευσης ΤΑΞΙ έναντι του πρώην Σιδηροδρομικού Σταθμού Ο.Σ.Ε.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΘΙΟΥ : πέντε (5) θέσεις στάθμευσης ΤΑΞΙ στην πλατεία Κραθίου (πάρκο θέση Πλατάνια).
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας ζήτησε από το Σωματείο Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Αιγιαλείας «Ο Αγ.Χριστόφορος» να επεκταθεί και στην εδαφική περιφέρεια του πρώην Δήμου Ερινεού η δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης ΤΑΞΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...