Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Σύσκεψη για τον καθορισμό της έδρας των ταξί στην Κεντρική Μακεδονία..!

Το θέμα του καθορισμού της έδρας των Ε.Δ.Χ (ΤΑΧΙ) στις επτά περιφερειακές ενότητες της Π.Κ.Μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του  Ν.4070/2012, συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση της 
Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, στην αίθουσα συσκέψεων της ΠΚΜ, υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δ. Ψωμιάδη.

Ειδικότερα, οι αντιπεριφερειάρχες των περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ κατέθεσαν τις εισηγήσεις τους σχετικά με το θέμα και αποφασίστηκαν τα εξής:
  • Για τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, ο καθορισμός των εδρών των Ε.Δ.Χ (ΤΑΧΙ) θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής, αφού προηγηθεί συνάντηση αντιπροσωπείας της Π.Κ.Μ. με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε συνεργασία πάντοτε με τους ΟΤΑ Α’ βαθμού και τους επιαγγελματίες.
  • Για τις υπόλοιπες 6 περιφερειακές ενότητες, ο καθορισμός των εδρών των Ε.Δ.Χ (ΤΑΧΙ) θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Κ.Μ.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής συμμετείχαν οι 7 Αντιπεριφερειάρχες Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Απ. Τζιτζικώστας, Π.Ε. Σερρών Ι. Μωυσιάδης, Χαλκιδικής Γ. Γιώργος, Πιερίας Σ. Μαυρίδου, Ημαθίας Κ. Καραπαναγιωτίδης, Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης και Κιλκίς Χρ. Γκουντενούδης, οι 3 θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών Δ. Ψωμιάδης, Ανάπτυξης Ε. Φωτόπουλος και Αγροτικής Οικονομίας Δ. Ευθυμιάδης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτριος Λευκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...