Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

"Προτεραιότητα" διεκδικούν τα αγοραία ταξί στο "φιλέτο" της Χερσονήσου..!

Τί προτείνει ο σύλλογος επαρχιακών ΤΑΧΙ «ΜΙΝΩΑΣ» για την κατανομή των 50 αδειών ταξί
Να εξασφαλίσει την πλειοψηφία του αριθμού των 50 αδειών ταξί που θα έχουν πρόσβαση
στο "φιλέτο" της Χερσονήσου και των Μαλίων επιδιώκει ο σύλλογος επαρχιακών ΤΑΧΙ «ΜΙΝΩΑΣ» που πρόκειται να καταθέσει την πρόταση του στον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου. Ευ.Κουκιαδάκη.

Μετά την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου στο Μάλεμε που αφορά την εξασφάλιση σε 50 ταξί του δικαιώματος στο μεταφορικό έργο στις τουριστικές περιοχές της Π.Ε. Ηρακλείου, σε εκκρεμότητα έχει μείνει η κατανομή των 50 αυτών "αδειών" μεταξύ των αγοραίων ταξί και των ταξί με έδρα το Ηράκλειο και το Μαλεβίζι.

Ο Σύλλογος "Μίνωας" προτείνει, τουλάχιστον οι μισές - αν όχι περισσότερες - άδειες να παραχωρηθούν σε αγοραία ταξί, τα οποία άλλωστε πλήττονται από την κρίση και την έλλειψη μεταφορικού έργου.

Σημειώνεται, πάντως, ότι στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου αποφασίστηκε να παραχωρηθούν επιπλέον 12 νέες άδειες στο σωματείο των οδηγών και το σύλλογο πολυτέκνων Ηρακλείου, τις οποίες θα διαχειριστούν εσωτερικά, χωρίς την εμπλοκή της Περιφέρειας.

Επίσης έχουν οριστεί και εξαιρέσεις για το δικαίωμα μεταφοράς για όσους έχουν εκκαθαριστικό εφορίας μεγαλύτερο απο 40 χιλ ευρώ, έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία, είναι κάτοχοι και άλλων δημοσίων χρήσης αυτοκινήτων εκτός ταξί. 

Τέλος ζητούν να αποκλειστούν οι ιδιοκτήτες που απέκτησαν επαρχιακό ΤΑΧΙ τα δύο τελευταία χρόνια καθώς θεωρούν ότι επειδή ήταν ήδη σε εξέλιξη το θέμα της απελευθέρωσης, τα εν λογω ΤΑΧΙ αγοράστηκαν με σκοπιμότητα. Εξαιρούν τις μεταβιβάσεις από και προς α' βαθμού συγγενικά πρόσωπα.

http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...