Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Απόφαση Τοπικού Συμβουλίου: Θα περνάνε μόνο τα Ταξί από τον παραλιακό Πλωμαρίου..!

Στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, που έγινε στο Πλωμάρι, πάρθηκε η ομόφωνη απόφαση για τη διέλευση των Ταξί κατά τη διάρκεια που θα κλείνει ο Παραλιακός Δρόμος από τις 14 Ιουλίου
μέχρι και τις 25 Αυγούστου.
Τους οδηγούς ταξί εκπροσώπησε Δικηγόρος, η οποία επιμελήθηκε του θέματος όσον αφορά την νομιμότητα της διέλευσης των ταξί από τον παραλιακό δρόμο κατά τη διάρκεια που κλείνει η κυκλοφορία κατά τους θερινούς μήνες από τις 9:00 ή τις 9:30 το βράδυ μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα.
Υπήρχε παρασκήνιο και διάφορα άλλα…
Τελικά οι πέντε τοπικοί σύμβουλοι, δηλαδή και της Δημοτικής Αρχής, αλλά και της Αντιπολίτευσης ψήφισαν υπέρ της διέλευσης. Η απόφαση είναι γνωμοδοτική και θα πρέπει να επικυρωθεί από το κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο.
Πλέον οι τοπικοί σύμβουλοι είναι 5, ήδη έχει αναλάβει τα καθήκοντα της η επιλαχούσα Σύμβουλος από τον συνδυασμό του Άρη Χατζηκομνηνού, μετά και την προ μηνών ανάληψη των καθηκόντων του επιλαχόντος σύμβουλου από το Συνδυασμό του Παντελή Πατερέλλη.
Το σκηνικό είναι γνωστό βέβαια και δεν έχει να κάνει με τα Ταξί, όποιος έχει μηχανάκι ή αυτοκίνητο ή γουρούνα, όποτε θέλει περνάει και σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει έλεγχος, η ταμπέλα μπαίνει όποτε το θυμηθούν κάποιοι σχεδόν πάντα με καθυστέρηση και πολλοί ξεκινάνε πιο νωρίς από τις 12:00 τη διέλευση.
*Η κάμερα του Plomarinews αρχικά είχε προγραμματιστεί να βρίσκεται στο πρώην Δημαρχείο για το Συμβούλιο, αλλά λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στη χωματερή Πλωμαρίου άλλαξε η προτεραιότητα.

http://www.plomarinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...