Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Αναστολή απεργιακών μέτρων οδηγών ταξί στο αεροδρόμιο Λάρνακας..!

Ως ένδειξη καλής θέλησης ενόψει της συνάντησης που θα έχει το απόγευμα αντιπροσωπεία των οδηγώ
ν ταξί με την Υπουργό Μεταφορών. 

Αναστολή της επ’ αόριστον απεργίας που άρχισαν το πρωί αποφάσισαν οι οδηγοί ταξί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η απόφαση ελήφθη, ως ένδειξη καλής θέλησης, ενόψει της συνάντησης που θα έχει το απόγευμα αντιπροσωπεία των οδηγών ταξί με την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και `Εργων Βασιλική Αναστασιάδου .

Οι οδηγοί ταξί διαμαρτύρονται για τα δρομολόγια λεωφορείων (shuttle buses) προς Αγία Νάπα και Πρωταρά, σημειώνοντας ότι αυτά θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη δική τους εργασία.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετέβη και είχε συνομιλία με τους οδηγούς ταξί η Αφροδίτη Κουφτερού, Πρώτος Διοικητική Λειτουργός του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, η οποία δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «η επίσκεψη έγινε για να δούμε γιατί λαμβάνονται τα απεργιακά μέτρα από τους οδηγούς ταξί, αφού δεν είχε κοινοποιηθεί οτιδήποτε στο Υπουργείο για να το χειριστούμε».

Η κ. Κουφτερού εξέφρασε «την ετοιμότητα της Υπουργού να συναντηθεί με τους οδηγούς ταξί και να συζητήσει μαζί τους τα όποια προβλήματα θεωρούν ότι υπάρχουν. Η Υπουργός είχε δηλώσει την προθυμία της και την περασμένη Δευτέρα όταν επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Λάρνακας και σήμερα καθορίστηκε συνάντηση με τους οδηγούς ταξί στο γραφείο της στις 3.30 το απόγευμα», είπε.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας προκλήθηκε ένταση μεταξύ των απεργών και οδηγών πειρατικών ταξί οι οποίοι μετέβησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας προκειμένου να παραλάβουν επιβάτες.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρή αστυνομική δύναμη, αστυνομικοί με αντιοχλαγωγική εξάρτηση και λειτουργοί του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) για να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Οι λειτουργοί του ΤΟΜ κατήγγειλαν δύο από τους οδηγούς πειρατικών ταξί οι οποίοι αποχώρησαν από το αεροδρόμιο χωρίς να παραλάβουν επιβάτες. 

Πηγή: http://politis.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...