Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Το' χασε! Έξαλλη, μεθυσμένη γιατρός επιτίθεται σε ταξιτζή..!

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral, δείχνει μία νεαρή γιατρό να επιτίθεται εναντίον ενός οδηγού ταξί στους δρόμους του Μαϊάμι! Η γυναίκα φαίνεται... φανερά μεθυσμένη να
σπάει το ταξί, με το περιστατικό να γίνεται και η αιτία απόλυσής της!
Η Anjali Ramkissoon, είναι νευρολόγος και τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά την διαρροή του βίντεο που την δείχνει να είναι εκτός εαυτού και να επιτίθεται εναντίον ενός οδηγού ταξί στο Μαϊάμι!


Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Ιανουαρίου 2016, στην περιοχή Brickell του Μαϊάμι, ωστόσο όταν το βίντεο "ανέβηκε" στο YouTube, από τον Juan Cinco, έκανε... πάταγο!
Ο ίδιος δήλωσε πως είχε καλέσει ένα ταξί και μόλις εμφανίστηκε ο άτυχος -όπως αποδείχτηκε- οδηγός, "η γυναίκα πετάχτηκε από το πουθενά και μπήκε στο πίσω κάθισμα, αρνούμενη να βγει. Είπαμε στον οδηγό πως δεν μας πείραζε να ακυρώσουμε την κούρσα, αλλά εκείνος δεν θέλησε να την πάει πουθενά και της έλεγε να βγει από το όχημα".

Στο βίντεο η γυναίκα δεν σταματάει να βρίζει τον ταξιτζή ενώ αρκετές φορές προσπαθεί να τον χτυπήσει, πριν τελικά εκείνος την απωθήσει, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.
Τότε εκείνος επιχειρεί να μπει στο ταξί του για να φύγει, αλλά η κοπέλα σηκώνεται και μπαίνει στο κάθισμα του συνοδηγού για να μη φύγει! Εκείνος βγαίνει ξανά από το όχημα, με την κοπέλα να γίνεται ακόμη πιο έξαλλη και να ξεκινά να σπάει το εσωτερικό του αυτοκινήτου!
Η κοπέλα συνεχίζει να σπάει... ό, τι βρίσκει μπροστά της, ανοίγοντας την πόρτα απλά για να πετάξει πράγματα στο δρόμο, ενώ σκορπάει ακόμη και χαρτιά που υπάρχουν στο ταξί!

Πραγματικά τα λόγια είναι περιττά... Δείτε το βίντεο


ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...