Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Βίντεο: Τον χτύπησαν, τον λήστεψαν, τον πάτησε ταξί και κανείς δεν τον βοήθησε..!

Πέθανε αβοήθητος στην άκρη ενός πολυσύχναστου δρόμου, όταν δέχθηκε επίθεση από μια συμμορία

Ένα απίστευτο βίντεο με την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο ένας νεαρός άντρας στο Σικάγο τον ΗΠΑ -μια υπόθεση που σόκαρε την τοπική κοινή γνώμη- είδε πριν από μερικές ώρες το «φως» της δημοσιότητας.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις τελευταίες στιγμές του 32χρονου μπάρμαν Μάρκις Γκέινς ο οποίος πέθανε αβοήθητος στην άκρη ενός πολυσύχναστου δρόμου, όταν δέχθηκε επίθεση από μια συμμορία που θέλησε να τον ληστέψει. Το σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης και εκείνο που την έκανε να λάβει μεγάλες διαστάσεις είναι το γεγονός ότι ούτε ένας από τους περαστικούς που τον είδαν να κείτεται νεκρός στον δρόμο δεν έσπευσε να τον βοηθήσει, μέχρι τη στιγμή που ένα ταξί πέρασε από πάνω του, δίνοντάς του το τελειωτικό χτύπημα.

Ο άτυχος 32χρονος



Η επίθεση έλαβε χώρα έξω από ένα κατάστημα όπου ο 32χρονος είχε πάει για να αγοράσει κάτι να φάει. Λίγο νωρίτερα διασκέδαζε με τους φίλους του σε μια τοπική αθλητική λέσχη. Στο βίντεο, που δημοσιεύει μέσα από την ιστοσελίδα της η εφημερίδα «The Chicago Tribune» απεικονίζεται ένας άγνωστος άνδρας να χτυπάει και να αφήνει αναίσθητο τον 32χρονο, αμέσως μόλις εκείνος βγαίνει από το κατάστημα. Στη συνέχεια δύο άλλοι άντρες αρχίζουν να ψάχνουν τις τσέπες τους και να αφαιρούν το περιεχόμενό τους, ενώ ο Γκέινς κείτεται στο έδαφος.

Στα επόμενα δύο λεπτά περίπου 12 άτομα πέρασαν δίπλα από τον άτυχο 32χρονο, ωστόσο, κανένας δεν σταμάτησε για να τον βοηθήσει. Κάποιοι στάθηκαν για λίγο από πάνω του, προσπαθώντας να καταλάβουν τι είχε συμβεί, όμως κανείς δεν έκανε κάτι. Όλα αυτά, ενώ δεκάδες αυτοκίνητα περνούσαν σε απόσταση αναπνοής από εκείνον. Λίγο αργότερα ένα ταξί τον πάτησε και τελικά πάρκαρε επάνω του!

Τώρα η οικογένεια του άντρα μηνύει το κατάστημα έξω από το οποίο ο Γκέινς δέχτηκε την επίθεση, κατηγορώντας τους εργαζόμενους του ότι δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να σώσουν τη ζωή του, παρά το γεγονός ότι είδαν όλα όσα συνέβησαν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άντρας που χτύπησε και έριξε στον δρόμο τον Γκέινς δεν έχει ακόμη συλληφθεί!


ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...