Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Οδηγός της UBER σκότωσε 6 επιβάτες και μηνύει την εταιρία του για… εχθρικό εργασιακό περιβάλλον..!

Ο 45χρονος οδηγός ταξί Τζέισον Ντάλτον, της εταιρίας Uber στο Μίσιγκαν πριν από λίγες μέρες  δολοφόνησε 6 επιβάτες του. Κι
ενώ φυλακίστηκε, τώρα ζητάει τα…ρέστα από την εταιρεία ισχυριζόμενος ότι «φταίει» η Uber για τις δολοφονίες που διέπραξε, καθώς αυτή είναι ο ηθικός αυτουργός.
Ζητάει μάλιστα ως αποζημίωση 10 εκατομμύρια δολάρια! Ο πατέρας δύο παιδιών κατηγορεί την εταιρία και για «διάλυση» της ζωής του, καθώς η σύζυγος του, του ζήτησε διαζύγιο μετά την καταδίκη του: «Δούλευα για χρόνια σαν οδηγός της Uber και μου έχουν «πάρει» τα πάντα! Ποτέ δεν με πλήρωσαν τους μισθούς που μου χρωστούσαν ή τις υπερωρίες. Έκανα τα πάντα για εκείνους, αλλά αυτοί μου κατέστρεψαν τη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά στην αγωγή του ο Τζέισον.
Επιπλέον υποστήριξε, πως βρίσκεται στη φυλακή εξαιτίας του «εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος» που επιφυλάσσει η εταιρία στους εργαζομένους καθώς του «συμπεριφέρθηκε σαν πολίτη δεύτερης κατηγορίας». 
Από την πλευρά της η εταιρία σε ανακοίνωση της του απαντά, επισημαίνοντας πως ο ίδιος αρνείται την ευθύνη των πράξεων του και εκφράζει τη θλίψη της στις οικογένειες των θυμάτων του Ντάλτον αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Είναι δύσκολο ν απαντήσεις σε κάποιον που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του. Οι καρδιές μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων που είναι αναγκασμένες να ζουν με τις συνέπειες των τρομερών εγκλημάτων του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...