Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Εφαρμογή για κινητά στέλνει πολυτελή ταξί με οδηγούς sexy γυναίκες..!

Αμερικανίδα που χρεώνει τους άντρες μέχρι 530 ευρώ για να τη βγάζουν για δείπνο χωρίς να κάνουν σεξ έπιασε την καλή όταν ένας από τους πελάτες της αποφάσισε να
επενδύσει 1.800.000 ευρώ σε πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα της. 

Πρόκειται για εφαρμογή για «έξυπνες» συσκευές, με την οποία πελάτες θα μπορούν να καλούν πολυτελή ταξί με σέξι γυναίκες ως οδηγούς. Η 32χρονη Σαμάνθα ντε Φάτσιο από το Λος Αντζελες το κυνήγησε από την αρχή. Ηταν το 2014, όταν ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού για γεύμα επί πληρωμή. Μεγάλωνε μόνη της τον 8χρονo γιο της Λορέντσο και την έπνιγαν τα χρέη, οπότε αποφάσισε να κάνει εγγραφή στην αμφιλεγόμενη ιστοσελίδα WhatsYourPrice.com. 

Η τιμή της για το γεύμα κυμαινόταν από 130 έως 530 ευρώ, ανάλογα με τις προσφορές, όμως η 32χρονη δεν περιοριζόταν στο γεύμα. Κάθε φορά που πήγαινε στο ραντεβού εκμεταλλευόταν την ευκαιρία προκειμένου να μιλήσει στους πελάτες για την ιδέα της. Ηθελε να δημιουργήσει application με ταξί, τα οποία θα οδηγούσαν καλλονές. 

Πολλοί βρήκαν την ιδέα ενδιαφέρουσα και τη βοήθησαν να την εξελίξει: Της ανέλυσαν το φορολογικό πλαίσιο για τις start up εταιρίες, ενώ ένας από αυτούς ανέλαβε να τη σχεδιάσει. Ομως, αυτός που άλλαξε τη ζωή της ήταν ένας ευκατάστατος κύριος, τον οποίο γνώρισε τον Ιούλιο του 2015. 

«Αντί να συνεχίσουμε να βγαίνουμε ραντεβού, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε επιχειρηματικά» λέει η Σαμάνθα, αποκαλύπτοντας ότι τον Φεβρουάριο ο κύριος αυτός έδωσε επισήμως την έγκρισή του για επένδυση ύψους 1.800.000 ευρώ. Ο επενδυτής, που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, δήλωσε ενθουσιασμένος που συμμετέχει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, κι ας μη συμπεριλαμβάνει σεξ. +1 Π

ΠΗΓΗ: http://newsmessinia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...