Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ - Επίσημο: Ανανεωμένο Skoda Octavia με διπλά φανάρια..!

Θυμάστε τη Mercedes E-Class W212 του 2009, αυτή με τα διπλά φανάρια; Φαίνεται πως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για
τους σχεδιαστές του ανανεωμένου Skoda Octavia.
Αμφιλεγόμενη αλλαγή; Ίσως, αλλά σίγουρα κάνει το Octavia πιο ξεχωριστό, ενώ επιπλέον τα νέα φανάρια είναι full-LED και συνοδεύονται από νέα πίσω φώτα με πιο ξεχωριστά γραφικά.
Το ανανεωμένο Octavia θα διατεθεί στην αγορά από το τέλος αυτής της χρονιάς, ως μοντέλο του 2017. και δεν έχει μόνο τις παραπάνω αλλαγές. Η μάσκα είναι παρόμοια με του νέου Skoda Kodiaq, οι προφυλακτήρεςέχουν ξανασχεδιαστεί και έχει γίνει σημαντική αναβάθμιση στον εσωτερικό εξοπλισμό.
Συστήματα infotainment (πολυμέσων) της νέας γενιάς είναι διαθέσιμα και στις τέσσερις (ευρωπαϊκές) εκδόσεις εξοπλισμού, από τη Swing μέχρι την Bolero. Επιπλέον, τα συστήματα πλοήγησης Amundsen και Columbus έχουν πλέον πλήκτρα και οθόνες capacitive. H οθόνη του Columbus είναι 9,2 ιντσών. Πέρα απ’ αυτά, το κορυφαίο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης έχει πρόβλεψη για κάρτα SIM 4G ταχύτητας LTE και hot-spotWLAN.
Πιστό στο σλόγκαν Simply Clever”, το Octavia facelift έχει και μια εκτεταμένη γκάμα συστημάτων ασφάλειαςκαι υποβοήθησης του οδηγού. Ξεχωρίζουν τα Trailer Assist για τη ρυμούλκηση, Front Assist για την «προγνωστική» προστασία των πεζών, Blind Spot Detection για το τυφλό σημείο, Rear Traffic Alert για το ξεπαρκάρισμα με όπισθεν και αναβαθμισμένο Park Assist για το παρκάρισμα. Επιπλέον το νέο μοντέλο έχει εξατομικεύσιμο κλειδί και θερμαινόμενο τιμόνι, ενώ η έκδοση στέισον Combi μπορεί να εφοδιαστεί με ηλεκτρική πίσω πόρτα.
Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει πέντε TSI βενζίνης και τέσσερις TDI πετρελαίου, από 1.0 έως 2.0 λίτρων. Ο πιο αδύναμος 1.0 TSI αποδίδει 86 PS, ενώ ο ισχυρότερος 2.0 TDI φτάνει τους 184 PS και συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων.
Η τετρακίνηση προσφέρεται ως έξτρα στα μοντέλα με κινητήρα 1.8 TSI και 2.0 TDI. Έξτρα είναι επίσης το σύστημα Dynamic Chassis Control (DCC) με προγράμματα Comfort, Normal και Sport για την απόσβεσητων αμορτισέρ και την υποβοήθηση του τιμονιού. Οι ζάντες είναι αλουμινίου από 16 έως 18 ιντσών.


ΠΗΓΗ: http://www.drive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...