Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Οδηγός ταξί λίγο έλειψε να πεθάνει, γιατί… δεν υπήρχε γιατρός στο αεροδρόμιο Χανίων..!

Μόνο ντροπή προκαλεί το γεγονός ότι στο τέλος της τουριστικής περιόδου ο γιατρός είναι… απών από το αεροδρόμιο Χανίων
.
Ένα περιστατικό λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε οδηγό ταξί, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων το πρωί της Παρασκευής.
Ο οδηγός υπέστη κάποιο σοβαρό επεισόδιο στην πιάτσα των ταξί, κι ενώ οι συνάδελφοί του προσέτρεξαν σε βοήθεια, δεν υπήρχε γιατρός στο αεροδρόμιο για να του παράσχει τις Α’ Βοήθειες.
Αποτέλεσμα; Να περιμένει να έρθει το ασθενοφόρο -που κάλεσε συνάδελφός του- να τον παραλάβει, προκειμένου να τον πάει στο Νοσοκομείο, με όλο αυτό το χρόνο χαμένο, μέχρι την άφιξη του ΕΚΑΒ, που ήρθε όσο πιο γρήγορα μπορούσε.
«Απαράδεκτο. Μόνο αυτό έχω να πω. Σε ένα αεροδρόμιο σαν και το δικό μας να μην υπάρχει γιατρός. Ντροπή. Τι θα γινόταν αν συνέβαινε κάτι σε ένα τουρίστα;», είπε χαρακτηριστικά στο parakritika.gr ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Χανίων, Ηλίας Καραπατάκης.
Το περιστατικό προκάλεσε και την αντίδραση των εργαζομένων στο «Δασκαλογιάννης», με τον πρόεδρό τους Μανώλη Αρμουτάκη να τονίζει… «Το έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη το πρόβλημα. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Να περιμένουμε δηλαδή να πεθάνει κάποιος;».
Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο κ. Αρμουτάκης ενδιαφέρθηκε για τη ζωή του ταξιτζή, ο οποίος ειδοποίησε να έρθει στρατιωτικός γιατρός από την 115 Π.Μ. Μάλιστα, ο κ. Καραπατάκης ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Αρμουτάκη για την άμεση ανταπόκρισή του.
Εστω και αργά, καλό θα είναι να δουν το όλο θέμα οι αρμόδιοι. Η τουριστική σεζόν τελειώνει και είναι ευτύχημα που δεν είχαμε κάποιο περιστατικό στο αεροδρόμιο. Ας μη συμβούν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...