Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Σύλληψη για παράνομη μεταφορά μεταναστών με ταξί στην Αργολίδα..!

ο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών,
συνελήφθη χθες (3.10.2016) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Π.Ε.Τ.Α.) Αργολίδας, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράνομη μεταφορά μεταναστών και διευκόλυνση εξόδου τους από τη χώρα, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.
Παράλληλα, συνελήφθησαν οκτώ (8) αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας από 18 έως 46 ετών, που επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα και οι οποίοι συνόδευαν και δεκατρία (13) ανήλικα τέκνα τους.
Ειδικότερα, χθες (3.10.2016) βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Π.Ε.Τ.Α.) Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνες σε πέντε (5) οχήματα (ταξί), στα οποία επέβαιναν όλοι οι ανωτέρω αλλοδαποί.
Όπως προέκυψε, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, ο 26χρονος μαζί με άγνωστο συνεργό του, μετέφεραν παράνομα με τα ανωτέρω οχήματα (ταξί), τους παραπάνω μετανάστες, υπηκόους Αφγανιστάν, με σκοπό την διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.
Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -160- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων και ένα (1) κινητό τηλέφωνο ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 26χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...