Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Χανιά | Συνάντηση Μαλανδράκη με την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών..!

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Πλατανιά κυρίου Μαλανδράκη, του Προέδρου της ΟΕΒΕΝΧ Κύριου Παυλάκη Ι., του μέλους του Δ.Σ. της
ΟΕΒΕΝΧ κύριου Καραπατάκη Η. του Συμβούλου της ΟΕΒΕΝΧ κύριου Γιακουμιδάκη Μ. και Κύριου Κουτσουρέλη Γ. , με θέμα τη συνεργασία και τις συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ του δήμου και των σωματείων που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία. Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και έντονη διάθεση συνεργασίας από τις δύο πλευρές και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
– Ο δήμος Πλατανιά λειτουργεί Κέντρο Δια Βίου Μάθησης το οποίο μπορεί να οργανώσει και να υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης για τους επαγγελματίες μέλη της ομοσπονδίας. Συμφωνήθηκε να έρθει σε επαφή η Ομοσπονδία με τον Υπεύθυνο λειτουργίας και με τον Υπεύθυνο εκπαίδευσης Κέντρου ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και να χαραχτούν κάποιες στρατηγικές που θα ωφελήσουν τα μέλη της Ομοσπονδίας.
– Συμφωνήθηκε με τον Δήμαρχο Πλατανιά να αποστέλλεται ένα ενημερωτικό e-mail από το τμήμα προμηθειών του δήμου προς την γραμματεία της Ομοσπονδίας με τους τρέχοντες διαγωνισμούς που προκηρύσσει  ο Δήμος, ώστε να ενημερώνει με τη σειρά της τα μέλη των επαγγελματικών σωματείων.
– Ζητήθηκε από το Δήμαρχο να γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος στα επαγγελματικά σωματεία της Ομοσπονδίας που έχουν σχέση με τις επισκευές αυτοκινήτων για την συνεργασία με ένα εμπειρογνώμονα. Ο εμπειρογνώμονας θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα ώστε να μειωθεί το κόστος επισκευής των οχημάτων του δήμου. Ο κύριο Παυλάκης διαβεβαίωσε τον  Δήμαρχο ότι θα προωθήσει το θέμα στα αρμόδια σωματεία.
– Αναφερθήκαμε για μια ακόμα φορά στο χωροταξικό του Δήμου για το οποίο μας διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος ότι το προωθεί προς επίλυση του.
– Αναφέρθηκε ο κύριος Παυλάκης στην χαρτογράφηση των επαγγελμάτων του δήμου ώστε να υπάρχει μια καλή οπτική για το ποια επαγγέλματα δραστηριοποιούνται στα χωρικά πλαίσια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...