Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Φωτογραφίες: Ουρές από Σύρους μετανάστες για ένα ταξί στο λιμάνι του Πειραιά..!

Η εικόνα προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους Έλληνες, αλλά και τους τουρίστες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο

Η άφιξη του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος» στο λιμάνι του Πειραιά, το οποίο μετέφερε σχεδόν 2.500 μετανάστες από τη Συρία, προκάλεσε έναν μικρό πανικό στην περιοχή, καθώς οι άνθρωποι αυτοί θα έπρεπε να μετακινηθούν με κάποιον τρόπο προς τους προορισμούς τους.


Θα περίμενε κανείς ότι μετανάστες γαρ, και δη ταλαιπωρημένοι, θα αναζητούσαν τον πιο φθηνό τρόπο για να μετακινηθούν. Πολλοί εξ αυτών όντως χρησιμοποίησαν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή τα οχήματα που διέθεσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Ωστόσο, αρκετοί από τους μετανάστες επέλεξαν έναν πιο... άνετο και σαφώς πιο ακριβό τρόπο να μετακινηθούν, ναυλώνοντας ταξί!



Η εικόνα προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους Έλληνες, αλλά και τους τουρίστες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο λιμάνι του Πειραιά, οι οποίοι είχαν σχηματίσει διαφορετική εντύπωση για τους ανθρώπους που επιχειρούν να αποδράσουν από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, μακριά από τον πόλεμο στις πατρίδες τους.



Σε χρόνο ρεκόρ σχηματίστηκαν ουρές εκατοντάδων μέτρων από τον «κίτρινο στρατό» των ταξί, οι οποίοι βρήκαν απρόσμενη πελατεία ανάμεσα στους 2.500 μετανάστες που κατέφτασαν με το πλοίο από τα νησιά του Αιγαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...