Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Δωρεάν εκπαίδευση για οδηγούς ταξί..!

Ελληνοαμερικανική Ένωση, εκ μέρους της κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού έργουTAXIstars, παρέχεισε επαγγελματίες οδηγούς ταξί δωρεάν πρόσβαση σε appπου δημιουργήθηκε για να καλύψει τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Ο βασικός σκοπός του έργου είναι να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εκπαιδευτικές ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών ταξί, ώστε να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καθιστώντας την ίδια στιγμή τον κλάδο περισσότερο ασφαλή, αποτελεσματικό και ανταγωνιστικό. 
Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργήθηκε εφαρμογή για smartphoneή tablet, που λαμβάνει υπόψιν τα ειδικά χαρακτηριστικά του επαγγέλματος των οδηγών ταξί και περιλαμβάνει πρωτότυπο υλικό εκπαίδευσης, στα ελληνικά, γύρω από 8 θεματικές ενότητες:
1.     Ευεξία του οδηγού
2.     Εργονομία
3.     Έξυπνη οδήγηση
4.     Διαχείριση επειγόντων περιστατικών
5.     Προσωπική ασφάλεια
6.     Παροχή υπηρεσιών και κοινωνική αλληλεπίδραση
7.     Διαχείριση διενέξεων και αντιμετώπιση δύσκολων πελατών
8.     Οδήγηση φιλική προς το περιβάλλον
Οδηγοί ταξί που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν την πιλοτική εφαρμογή και να παρέχουν στην συνέχεια παρατηρήσεις και σχόλια για το εκπαιδευτικό υλικό παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κυρία Γεωργία Δέδε, τηλ. 2103680006,e-mail gdede@hau.gr.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.
 
Το ευρωπαϊκό έργο TAXIstars 
Το έργο ‘Taxistars’ είναι μια τριετής πρωτοβουλία που υλοποιείται από 9 εταίρους, μεταξύ των οποίων και η Ελληνοαμερικανική Ένωση, με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία σε 8 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρο και Φινλανδία). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργουTAXIstars http://taxistars.eu . 


ΠΗΓΗ: http://newsmessinia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...