Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Λ.Α.Σ.Ι.Τ.Α: Ανακοίνωση..!

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

Την Πέμπτη 21/5/2015 συνεδρίασε το Δ.Σ του Σ.Α.Τ.Α που είχε θέμα την στήριξη και κυρίως την υπερψήφιση της

απόφασης 
να δημιουργηθεί ιντερνετικό ταξί-εφαρμογή υπό την αιγίδα και εποπτεία του Σ.Α.Τ.Α.
Η εφαρμογή αυτή θα είναι αφ΄ενός μεν μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και θα κοστίζει για κάθε μέλος που θα ενταχθεί 7 (επτά) ευρώ μηνιαίως,από τα οποία τα 2,5 ευρώ θα διατίθενται για την διαφήμιση της συγκεκριμένης εφαρμογής και αφ΄ετέρου θα είναι περιουσιακό στοιχείο του Σ.Α.Τ.Α δηλαδή όλων μας.

Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α) στήριξε και υπερψήφισε αυτήν την προσπάθεια,βάζοντας έναν και μόνον ΟΡΟ. 
Στην επιτροπή που θα συσταθεί με σκοπό την εποπτεία και την σύνταξη του καταστατικού  λειτουργίας της εφαρμογής,να συμμετέχει και ένα μέλος του Δ.Σ από κάθε συνδικαλιστική παράταξη που στηρίζει αυτήν την εφαρμογή.
Ο λόγος που  βάλαμε τον ΟΡΟ αυτό, είναι ότι το ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α θέλει και πιστεύει ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί μία ΕΦΑΡΜΟΓΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ.


Μια εφαρμογή που θα είναι ανταγωνιστική, μια εφαρμογή που θα διασφαλίζει την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και την αξιοπρέπεια και ασφάλεια του εργαζομένου σε αυτήν.
Το ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α πιστεύει και θα πιέσει μέσα από την επιτροπή αυτή που θα συμμετέχει ότι το καταστατικό λειτουργίας της συγκεκριμένης εφαρμογής θα πρέπει να είναι ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟ από τα καταστατικά λειτουργίας των υπαρχόντων ραδιοταξί καθώς και των ιδιωτών.
Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες, Σήμερα στην Αττική, δραστηριοποιούνται τουλάχιστον 14 εφαρμογές νόμιμες, νομότυπες ή και παράνομες οι οποίες αφ΄ενός μεν κλέβουν το μεταφορικό μας έργο, αφ΄ετέρου μειώνουν το πενιχρό μας εισόδημα με τις προμήθειες-μίζες που μας παίρνουν από κάθε διαδρομή. Είναι καιρός λοιπόν να αντιδράσουμε,στηρίζοντας την εφαρμογή του Σ.Α.Τ.Α .

Με την στήριξή σας, αφ΄ενός μεν θα πετάξουμε έξω από τον κλάδο μας κάθε τρωκτικό που κερδίζει από την δουλειά μας και αφ΄ετέρου θα κουνήσουμε το δάκτυλο και θα αναγκάσουμε ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ διοικήσεις, ορισμένων και πολύ συγκεκριμένων ραδιοταξί να ασχοληθούν, προσφέροντας πραγματικές υπηρεσίες στα μέλη τους, αντί να κατοικοεδρεύουν στα λόμπι ξενοδοχείων κλείνοντας
συμφωνίες για προμήθειες - μίζες με doorman και λοιπούς υπευθύνους των ξενοδοχείων για συγκεκριμένα δρομολόγια όπως π.χ αεροδρόμιο.
Το αυστηρότερο καταστατικό που θέλουμε επίσης να δημιουργήσουμε, θα αναγκάσει πολλούς "συναδέλφους" μας οι οποίοι με την συμπεριφορά τους προσβάλλουν τον κλάδο μας, ή να συμμορφωθούν ή να αλλάξουν επάγγελμα.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες μην ξεχνάτε, η εφαρμογή αυτή είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ χαρακτήρα και είναι περιουσία ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...